Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FourCraft

EXINEX

Rekomendowane odpowiedzi

Gość treekt_ovie
Opublikowano

nie wiem dlaczego ale serwer mi nie działa :/

EDIT:

ok już się uporałem z problemem ;)

Opublikowano

Tak naprawdę jest inny drop tylko ja nie mam czasu zmienić reklamy na inne % w najbliższym czasie postaram się :)

Opublikowano

@Refresh

Już w Piątek o godz. 17:00 rusza 2 Edycja naszego serwera FourCraft (EasyHC) !

Wiele nowości, bossy, eventy i wiele wiele więcej.

Nie przegap tego bądź - Piątek godz. 17:00

Opublikowano

@Refresh

Witajcie !!!

Moi drodzy, udało nam się skończyć 2 Edycje FourCraft (EasyHC) chciałbym wam oznajmić, że zostały nam malutkie poprawki i serwer można otwierać !

Więc, serwer zostaje otwarty 22-04-2015 o godz. 17:00, tak to jutro Środa godzina 17:00 ! Bądźcie z nami !

Prawdopodobnie serwer otworzymy przed czasem :)

Opublikowano
Wystartowała II Edycja !!!!

Serdecznie Zapraszamy do gry na 2 Edycji FourCraft (EasyHC)

Adres serwera: fourcraft.fhmc.pl

Gość treekt_ovie
Opublikowano

Tylko się tak zapytam dlaczego IP nie działa?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh

Witajcie !
Pewnie zauważyliście lagi na serwerze, mimo moich starań nie naprawię tego, nie oszukując was, nie potrafię, zresztą pisałem na wielu forach o tym problemie i nikt nic nie potrafi zdziałać :/
W tym przypadku będziemy zmuszeni zamknąć nasz serwer i zmienić IP serwera, ale to w najbliższym czasie, po zmianie serwer będzie na dobrej maszynie z profesjonalnym Anty-DDosem + 1000 slot, 0 lagów, 0 kickania z powodu jakiś błędów.
Jeśli jesteście jeszcze ciekawi jakie serwer będzie miał zaopatrzenie, możecie odwiedzić stronę, która podam i sami zobaczyć usługę niżej (TNT Diamond)

http://fiberhost.pl/tnt

Bądźcie z nami na bieżąco !

Opublikowano

@Refresh

Serdecznie zapraszamy do gry !
Wystartowaliśmy już na nowej maszynie, 1000 slot, 0 lagów, mega biomy, nowy lepszy serwer
Zapraszamy do gry !

Opublikowano

@Refresh

Jeśli masz problem z połączeniem się z serwerem poprzez ip: fourcraft.fhmc.pl, użyj tego ip: 37.187.137.213:25833

Zapraszamy !

Opublikowano

Skopiowałeś grafikę z innej prezentacji serwera, a autor nie udzielił Ci zgody i zgłosił to.

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...