Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanPage o Sporcie

kaka22222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie dawno stworzyłem FanPage o Piłkarskich Gwiazdach. Nikt nie chce polubić bo ma tylko 1 like ( przy 100 like juz jest inaczej) 

Dlatego chciałem zachęcić do polubienia bo warto!

Udostępniamy 1000 piłkarskich gwiazd piłki kiedyś i dziś.

Umieszczamy News'yc

Opublikowano

Zmieniłbym avatar oraz tło. Usunął to 1000: Piłkarskie Gwiazdy.

Pierwsze lajki weź sztuczne potem share to share, a następnie zaproś znajomych z fb

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Zmieniłbym avatar oraz tło. Usunął to 1000: Piłkarskie Gwiazdy.

Pierwsze lajki weź sztuczne potem share to share, a następnie zaproś znajomych z fb

@kopyteczkoo

Jak zdobede te sztuczne lajki?

Opublikowano

Słabo się znacie na prowadzeniu Fanpage ale macie prawo :)

Jeśli chcesz żeby Twój fanpage zaistniał to postaraj się o lepszą grafike. Znajdź/zrób jakieś fajne tło w dobrej jakości oraz na awatar wstaw jakieś "logo" np. na samej górze napis 1000 pod spodem PIŁKARSKICH i jeszcze niżej GWIAZD.

Masz 1 (swojego) Like :) więc nikt Cię nie udostępni jeśli napiszesz "s4s" shere for shere - udostępnienie za udostępnienie.

Napisz: Udostepnisz? Dopiero zaczynam, w przyszłości się odpłace :)

i wtedy masz szanse że jakiś dobry człowiek Cię udostępni xD

Pamiętaj że najlepszy rezultat masz jak będziesz to pisał na fanpagach związanych ze sportem, szczególnie piłka nazną.

Warto też dochodzić do grup "wymieniamy się lajkami" czy coś w tym stylu i tam publikować swojego fanpage

Ja mam u siebie 12k like z czego 500 wleciało po pierwszym dniu ale reklamowałem na wiele sposobów :D

@Edit

jak chcesz się umnie reklamować $$$ to napisz PW $$ :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Słabo się znacie na prowadzeniu Fanpage ale macie prawo :)

Jeśli chcesz żeby Twój fanpage zaistniał to postaraj się o lepszą grafike. Znajdź/zrób jakieś fajne tło w dobrej jakości oraz na awatar wstaw jakieś "logo" np. na samej górze napis 1000 pod spodem PIŁKARSKICH i jeszcze niżej GWIAZD.

Masz 1 (swojego) Like :) więc nikt Cię nie udostępni jeśli napiszesz "s4s" shere for shere - udostępnienie za udostępnienie.

Napisz: Udostepnisz? Dopiero zaczynam, w przyszłości się odpłace :)

i wtedy masz szanse że jakiś dobry człowiek Cię udostępni xD

Pamiętaj że najlepszy rezultat masz jak będziesz to pisał na fanpagach związanych ze sportem, szczególnie piłka nazną.

Warto też dochodzić do grup "wymieniamy się lajkami" czy coś w tym stylu i tam publikować swojego fanpage

Ja mam u siebie 12k like z czego 500 wleciało po pierwszym dniu ale reklamowałem na wiele sposobów :D

@Edit

jak chcesz się umnie reklamować $$$ to napisz PW $$ :)

Pisałem na innych FanPag'ach ale oni to olewają...

Jeżeli ktoś ma jakieś pomysłu to może mi pomóc i zawiążemy ,,współpracę'' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...