Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń do Trade'u

xTexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . 

Mam 5.30 euro na koncie , chciałbym kupić jakąś broń do trade'u , co polecacie? Mowie tu o jakis popularniejszych skinach ktore są często rozchwytywane :D

Opublikowano

M4A4 dragon king ? Przetestowany w boju da radę? xD Czy jego cena będzie jeszcze spadać , w końcu to nowy skin .

Opublikowano

Siemka . 

Mam 5.30 euro na koncie , chciałbym kupić jakąś broń do trade'u , co polecacie? Mowie tu o jakis popularniejszych skinach ktore są często rozchwytywane :D

Redline zaprawiony z dobrym lookiem

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

nie prawda żaden z was nie ma racji wymieniam się już trochę itemkami dla zabawy 

zaczynam od 10 centów a kończe na 20 euro [obstawiam i przegrywam ] 

mogę dać wam ss 

1 kupuj itemy 

minimal wer 

factory new

2

czekaj na okazje kup w nocu 

fajne naklejki to podstawa najlepiej holo

ps polecam m4a1 x rey minimal

stanieje w nocy sam ostatnio zamieniałem za minimal wer gwardian 

jeśli potrzeba ci rad to pytaj 

nie kupuj żadnego zjechanego red lina na którym tylko stracisz chodzi po 3.5 euro 

do tego nikt go nie chce bo jest go dużo a do nowej kolekcji też nic nie kupuj z niej bo ona leci na - cena zależna od aktualnej wartości chrome case

do tego nie da się tym obstawiać 

Opublikowano

Ogólnie skin do broni na którą jest popyt czyli m4 ak-47 albo awp, najlepiej skin nie nowy bo nowe tanieją, najlepiej ładnie wyglądający FT jak nie to MW lub FN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...