Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gryzoń

NDzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jednak odpuszczę sobie tego Razer'a.

Zastanawiam się nad Roccat Kova Plus - podobno fajna myszka jeśli chodzi o przedział cenowy. Jest tu na forum jakiś fan Roccat który może wypowiedzieć się na jego temat?

Opublikowano

@ArcaniA2 uzasadnij wypowiedź, bo na razie to brzmi jak jakis babyhater

@top

Sensor ok, ale czytalem, ze ta myszka w dloni nie lezy za wygodnie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@ArcaniA2 uzasadnij wypowiedź, bo na razie to brzmi jak jakis babyhater

@top

Sensor ok, ale czytalem, ze ta myszka w dloni nie lezy za wygodnie

Czytałem wiele opinii o sprzęcie Razera, z niektórym miałem styczność osobiście. Po prostu nie wziąłbym nic z firmy, która produkuje tak niskiej jakości sprzęt - zarówno audio (popatrz na tematy o np. Razer Kraken na forum pclab) jak i urządzenia peryferyjne tj. myszki i klawiatury. Mogę jedynie przyznać, że myszki kompletną katastrofą nie są, ale po co ryzykować, jeśli może wziąć coś normalnego z taką różnicą, że się nie świeci?

Opublikowano

@ArcaniA2

Akurat myszkami i klawiaturami od Razera wszyscy na zachodzie się jarają, bo to serio dobry sprzęt. Co do słuchawek to się w 85% zgadzam. Może te moje krakeny nie są jakieś wyjebiste i wiem, że w tej cenie miałbym lepszy sprzęt, to i tak na nie jakoś nie narzekam. Mechaniczne przełączniki(?) od Razera, są moim zdaniem lepsze od niektórych MX'ów

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...