Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na tym laptopie zagram w nowe gry?

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupujesz ten laptop? Jaki masz budzet?

Laptop z systemem czy bez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Znalazłem na allegro laptopa tego co podałem w linku w licytacji za 900zł z systemem. Dlatego dopytuje czy opłaca się :)

Opublikowano

Uruchomić się uruchomią, ale raczej nie oczekuj jakiś fajerwerków, te "najnowsze" produkcje AAA mogą noo... Strasznie są wymagające (Mówię o tych z 2014/2015), Ale powinny jakoś chodzić.

Opublikowano

Bedą chodzic ale nie na maksymalnych na niskich napewno poniewaz ja mam geforce gt 540m i tyle samo ram ktora przekłada sie na 17 cali a tutaj geforce gt 555m ktora przeklada swoja moc na 14 cali wiec powinno smigac na twoim miejscu za taka cene bym kupił laptopa msi za taka cene to g****o niewart 3600zl zobacz ten tańszy i lepszy

http://m.morele.net/product/details/706343/1

Sorka niedoczytalem znalazles za 900zł ?! Podeslij linka czy to napewno ten bo niesadze zeby ktos sprzedawal ten model po takiej cenie

Zobacz sobie tez laptopy msi sa to laptopy przeznaczone do gier

Opublikowano

@miszy

To, że jest teraz za 900zł, to nie oznacza, że tyle będzie kosztował wyjściowo. Jestem pewny, że cena momentalnie w ostatnich sekundach aukcji podskoczy. : )
Wg. mnie i tak zawsze PC lepszy niż laptop, wiec nwm czemu szukasz laptopa, ale jak chcesz coś porządnego to od MSI bierz. C:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...