Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić? Oto jest pytanie!

Cesarr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako, że pojęcia bladego nie mam gdzie mógłbym się podziać na poniżej wymienionym poziomie, zwracam się z pomocą do Was.

Pozwolę się dostosować do wzoru z wcześniejszego tematu, do rzeczy.

Lvl: 44
Profesja: Wojownik
Typ umiejętności: Umysł (mental)
Poziomy umiejętności: Duchowe uderzenie m3, silne ciało m4 [+134 do obrony, coś w tym przedziale]

Posiadam Konia Bojowego: Tak
Ilość defa (obrony): Ze wszystkim to wyjdzie w sumie z jakieś 430 z kawałkiem.
Używam bota: Nie, nigdy.
Nazwa bota: ---
Posiadam Buffa: Nie
EQ
Zbroja: Mnisia +8 z kd obrony +3 (70 obrony razem), służy mi od początku już przez dosyć długi długi czas. Pełne spoty z orkami spokojnie dźwiga.
Broń: Rib +9 (średnie 29, um nie pamiętam, ale coś koło 7 chyba bądź 6 na minusie, brak jakichkolwiek kd'ków)
Hełm: Żelazny potocznie nazywany "żelkiem" +9
Tarcza: Pięciokątna +7
Buty: Bambusowe +6 (na bogato)
Akcesoria: Jadeitowy naszyjnik +6 z pż 500+, bransoleta ebonitowa +6 z bonem "silny przeciwko orkom 6%" oraz ebonitowe kolczyki +7

Chciałbym jeszcze dodać, że na "bo" może i nie najgorzej aczkolwiek dość cienko lecą te całe pd.

Liczę na pomoc z waszej strony, pozdrawiam ciepło!

Pomocnik
Opublikowano

Wyexp sb buffa, i z buffem ( pomoc, blogo M ) idz do v2 :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Nie wiem dlaczego uważasz, że na BO leci exp słabo... z takim eQ do v2 nawet się nie wybieraj faktycznie w v1 możesz spróbować, ale też łatwo nie będzie.

Opublikowano

kiedys expilo sie do 50 full pt na bo i nikt nie narzekał na exp...po 1 buff to podstawa. po 2 nie zakladaj takich tepych watkow bo chyba nie trudno sie domyslec ze bez buffa to duzych opcji oprocz BO i V1 to nie masz. po 3 bez buffa to i tak daleko nie pociagniesz wiec rusz tłustą dupe i zrob buffa i wyexp go jak planujesz dalsza gre to do 75 zebys z nim wszedl do groty.

Opublikowano

Nie napisałeś, jaki to serwer - polski, a może SG?

W Twoim przypadku poleciłbym zdobywać doświadczenie w Lochu Pająków V1.

Pozdrawiam, Raxonade.

You don't know my name, if you're not worthy. My real name is in me.

If you want to know them, you first need to know the whole of me.

Instead of asking, see it yourself.

Opublikowano

V1, ewentualnie BO, innych opłacalnych opcji nie ma, w V2 raczej nie uciągniesz ani kilku grupek... Chyba czas zrobić buffa. :P

Opublikowano

najlepiej jakbyś postarał się o jakieś itemki z PZ żeby mieć ogólnie 12k

jeśli grasz na PL to kup/zrób smiertelke na +6/7 wyexp 2 postacie do 20lvu bonuj/zmixuj zbroje zeby byl pz

wtedy możesz iść expic do V1 gdzie exp jest lepszy niż na BO

buffka też sobie zrób bo to nic trudnego, a daje sporo przy expie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wątpię, że dasz radę w V2, wobec tego polecałbym Ci wybrać się na BO, ewentualnie V1 jeżeli sobie poradzisz. Zależy jak się patrzy, dla mnie lepiej wziąć spot na BO niż bić po 2 grupki w lochu. :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego uważasz, że na BO leci exp słabo... z takim eQ do v2 nawet się nie wybieraj faktycznie w v1 możesz spróbować, ale też łatwo nie będzie.

W v2 można nawet na 35lvlu expić po 2 grupki i leci lepiej niż w tym całym v1 i BO.

@topic

Dokup eq z hp, żeby mieć chociaż z 10k i zrób buffa, chociaż żeby miał 1 skill na M, a najlepiej wbij mu 35 żeby miał 2 skille na M. I leć z tym buffem do v2 i exp po 3 grupki na szponach. Lvl wpada w niecałe 20 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...