Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vbot

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie vbota. Otóż kompa mam na dole, odpalam vbota na noc i przykładowo budzę się o 4 w nocy i chce zobaczyć ile mi nazbierało. Czy jeżeli zaloguje się na konto w telefonie to w przypadku padniecia statku zrespi się on tak samo jakbym się nie logował na drugim urządzeniu? Czy będzie trzeba się logować na kompie recznie? Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Był dawno duży Ban Wave za VBota bo jest w 100% wykrywalny.Zmieniałeś proxy na te różowe?Dostaniesz bana.Co do tematu-musisz odpalić ręcznie.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Był dawno duży Ban Wave za VBota bo jest w 100% wykrywalny.Zmieniałeś proxy na te różowe?Dostaniesz bana.Co do tematu-musisz odpalić ręcznie.

Ja używam vbota od kromcia i tam się nic nie zmienia ani nic nie "grzebie" w kliencie. Za tego chyba takich banow nie ma?

Więcej na PW.

Opublikowano

Ja używam vbota od kromcia i tam się nic nie zmienia ani nic nie "grzebie" w kliencie. Za tego chyba takich banow nie ma?

Są własnie.

Wszystkie boty prócz byłych w czasach swietnosci DO bio/udobot,kbot/ibot pbdo itd. są wykrywalne. Teraz klient jest inny, nakladane jest wiecej ostroznosci. Kazdy wyruchal bigpoint na sporo kasy z tymi botami. Gdyby kazdy tak mial kupic to uridium ktore wybocil, to szef biogpointu kąpał by sie w johny walkerze, a w kranie leciałaby czysta żołądkowa.

Opublikowano

To my chyba o innym Vbocie mówimy,bo ja mówie o tym od Tskulta...

Opublikowano

VBOT NIE DZIAŁA !!!

Odkąd poleciała fala banów Vbot nie działa i jest wykrywalny w 100% dzięki proxy.

Do tego wprowadzenie nowego klienta spowodowało całkowite zaprzestanie działania tego bota.

Opublikowano

Bartek,o czym ja napisałem 4 posty wyżej? :p

Opublikowano

Jest opcja parowania kompa z telefonem i wtedy możesz sterować komputerem za pomocą fona :)

LukaSuper.png

Opublikowano

TeamViewer. Wiem :) juz problem rozwiązałem. Ale mogę zadać pytanie kolejne. Ktoś wie co zrobić żeby po rozlaczeniu z TeamViewer nie pokazywało okna dziękujemy za skorzystanie bla bla bla? Bo przez to bot nie lata. I czy FsBota polecacie? Pozdrawiam,Damian.

Więcej na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na VBocie latam juz dobre 4-5 miesięcy, i bana nie dostałem...

to lepiej przestan latac bo pewnie cie zlapie kolejna fala mass banow bo ten bot nie jest bezpieczny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...