Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go czy lol - ludzie

damian2348

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że lol jest popularniejszy, ale nie mogłem znaleźć żadnych statystyk o liczbie graczy z ostatnich 24h, itp.

Opublikowano

Cs go przez ostatnie 2 dni kupiło 1000 osób na 1 ofercie allegro, i to sami Polacy, wiec skoro tak dobrze się sprzedaje w Polsce to są granicą pewnie też, wiec musze ze w CS gra więcej ludzi.

A co do samych ludzi, miłej spędzisz czas grając w CS, nie ma tam aż takich trolli, ludzi wyzywajacych, jedyny problem to smurfy na turniejach.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Podejrzewam, że jeżeli chodzi o liczbę kont, to LoL bierze górę, może też w danej chwili więcej ludzi w niego gra z wiadomych przyczyn - jest darmowy :) Jednakowoż CS wciąż prosperuje, co nie jest dziwne, niezła gierka :) Ale też analogicznie: więcej ludzi - większe stężenie noobów i dzieci :) Jeżeli też miałbyś ogólnie wybierać, polecam CS'a, gra ewidentnie leży na wyższym poziomie od LoL'a :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Gość Majoreq.
Opublikowano

Ja tam polecam CS'a za 10 euro masz spoko strzelankę, a w LoLa same gimby grają. CS jest dla elity. W Lola grają biedni, a w CS'a bogacze dla szpanu :D

Opublikowano

Myślę, że cs:go ma więcej aktywnych, grających graczy. 

W lolu ludzie mają po parę(naście) kont i w większości są nieużywane. Jest wiele kont robionych po reffy. Sam mam 100+ kont-reffów, których nie używam. W cs'ie jest to o wiele rzadsze, ponieważ cs jest płatny, a lol jest grą F2P. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Głupoty, głupoty i jeszcze raz...

Wynik ludzi online w LoLu to jakieś 40 mln w jeden dzień, a w CS:GO jest to około 500 tysięcy.

Liczby mówią wszystko, ale według mnie CS:GO jeśli chodzi o esport jest w tej chwili bardziej przyjazny dla gracza. W LoLu teraz jest właściwie niemożliwe wybicie się, albo granie o jakieś wyższe stawki w esporcie, jedynie GO4LOL.

CS:GO jest bardziej przyjazny dla graczy, którzy zaczynają z esportem, są ligi jak faceit, esea. Np. faceit są 3 ligi odpowiadające za poziom graczy, więc jeśli myslisz o esporcie to lepiej zacząć z CS:GO. 

Opublikowano

LOL ma więcej bo jest f2p.

Za cs'a musisz zapłacić 10.99ojro ale i tak cieszy się bardzo dużą popularnością.

Podczas szukania gier liczba szukających dobija 400000 graczy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No i bardzo wazna rzecz czyli mozliwosc obstawiania meczy i zarobienia duuuuzych pieniedzy ( w lolu mozna tylko wydawac na rp ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...