Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Trelis.eu

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahah kolejny serwer ASFENA który gówno wie gówno umie i gównem jest. Serwer zaraz padnie. 

Pzdr

Okej shejtujesz od razu mnie ale gdy padnie okej?

Tym razem asfen nie robi sam więc spokojnie, nie padnie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

A no oczywiście polecam, każdemu trzeba dać szansę.

Zapraszam na forum, już niedługo nabierze kolorów.

Opublikowano

Asfen to dla mnie jak dzieciuch się zachowuje. Co się stało z poprzednią prezką... a raczej - dlaczego została usunięta?
A o rykoxie dużo dobrych rzeczy słyszałem. Prezentacja wypada dość dobrze.

Opublikowano

Ale on już dostał z 10 ostatnich szans..

Ja tam nie wiem bo w temacie nie jestem, ale tym razem ja go pilnuje i będzie git:_)

Asfen to dla mnie jak dzieciuch się zachowuje. Co się stało z poprzednią prezką... a raczej - dlaczego została usunięta?

Prezentacja dodana prze zemnie została wyrzucona do kosza z powodu "asfen w teamie"

Po czym stwierdzili że nawet gdy asfena wyrzucę z temu to prezentacji nie mogę dodać.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Z powodu zbyt wielu upadków serwerów Asfena. Ma on zakaz reklamowania swoich serwerów na MPC...

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Tak wiem miałem sporo serwerów lecz wszystko było "Solo" teraz robię z doświadczoną osobą i nie sam, będzie o wiele łatwiej niż samemu także damy radę jestem dobrej myśli.

Tak ponieważ usuwają nam prezentację dlatego proszę Administratorów MPC o ostatnią szansę i przeczytanie posta początkowego w zapowiedzi.

Opublikowano

Tak wiem miałem sporo serwerów lecz wszystko było "Solo" teraz robię z doświadczoną osobą i nie sam, będzie o wiele łatwiej niż samemu także damy radę jestem dobrej myśli.

Tak ponieważ usuwają nam prezentację dlatego proszę Administratorów MPC o ostatnią szansę i przeczytanie posta początkowego w zapowiedzi.

Nic na to nie poradzisz. 

Miałeś wiele szans, jedyną osobą, która może to odwołać jest Makin.

Zapowiedzi będą usuwane póki sam makin nie da ci pozwolenia.

Darujcie sobie publikacje do czasu póki sami z nim tego nie ustalicie. Do tego czasu będzie jak przedtem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. 

Darujcie sobie publikacje do czasu póki sami z nim tego nie ustalicie do tego czasu będzie jak przedtem.

Dlatego chcę aby przeczytał początek prezentacji i dał tą ostatnią szansę mi. ;)

Jak na razie kontakt z nim jest bardzo nikły. 

Chętnie bym z nim po pisał, pogadał lecz nie bardzo się da.

Opublikowano

­

Nic na to nie poradzisz. 

Darujcie sobie publikacje do czasu póki sami z nim tego nie ustalicie. Do tego czasu będzie jak przedtem.

Ty k***a, nie pojebalo Ci sie cos czasem od tej rangi? Skończ pajacowac

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. 

Darujcie sobie publikacje do czasu póki sami z nim tego nie ustalicie do tego czasu będzie jak przedtem.

Kazdar spierdalaj. Cannzas się wypowie w zapowiedzi? @1361622928-U485574.pngCannzasRCK Skąd Truta?

4kbucl.png
Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. 

Tylko wiesz co,

1. Makin wgl nie czyta moich wiadomości

2. Gdy spytałem czy gdy wyrzucę asfena z teamu to będę mógł dodać prezentację na MPC, to odpowiedzieli że nie, a dlaczego? Sami powiedzieli że zakaz ma asfen więc wytłumacz mi Thorin politykę na tym forum.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Tylko wiesz co,

1. Makin wgl nie czyta moich wiadomości

2. Gdy spytałem czy gdy wyrzucę asfena z teamu to będę mógł dodać prezentację na MPC, to odpowiedzieli że nie, a dlaczego? Sami powiedzieli że zakaz ma asfen więc wytłumacz mi Thorin politykę na tym forum.

Asfen na definitywny zakaz publikacji serwerów na tym forum, powód on sam zna.

Makin z tego co wiem nie jest dostępny z powodu życiowych spraw(Prywatne). 

Asfen jest i będzie w teamie nie usuniesz go z zespołu a nawet, jeśli nie ma na to dowodów i raczej tego nie udowodnisz.

Wasz kolega Cannzas jest w teamie? To tym bardziej nie zmienie zdania i nadal będę trzymał argument na to byście nie mieli prawa publikowania tego serwera.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Co dają te zakony?

Bonusy stałe.

Zapraszamy na forum:

forplayer.pl

Beta serwera przewidywana jest na 5.03.2015 godzina: 19:00.

Beta będzie otwarta.

Opublikowano

Asfen jest i będzie w teamie nie usuniesz go z zespołu a nawet, jeśli nie ma na to dowodów i raczej tego nie udowodnisz.

Były dowody że asfen sam zgodził się odejść z teamu jeśli to ma pomóc w reklamie, ale to już nie ty to dostałeś bo nie cb mam się tłumaczyć tylko dostali do moderatorzy.

Tak, teraz na canzasa mi najedziesz?

A jak dodam zaś inną osobę do teamu to zaś wymyślisz że ta osoba nie może dodawać prezentacji?

Co każdy kogo nie lubisz to ma wypier***ć z tego forum bo tobie przeszkadza?

Weź człowieku daj żyć bo nic ci nie zrobiłem więc nie wiem o co na mnie naskakujesz.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Były dowody że asfen sam zgodził się odejść z teamu jeśli to ma pomóc w reklamie, ale to już nie ty to dostałeś bo nie cb mam się tłumaczyć tylko dostali do moderatorzy.

Tak się składa, że to z moich argumentów macie zakaz publikowania serwera.

Niech Cannzas bardziej nie komplikuje sytuacji.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wasz kolega Cannzas jest w teamie? To tym bardziej nie zmienie zdania i nadal będę trzymał argument na to byście nie mieli prawa publikowania tego serwera.

kazzdar aka soeon naprawdę chcesz żebym wrzucił na forum twój śpiew i dowody na to że to ty jesteś tą osobą ??? nie bądź już żałosny i pomyśl jak można udowodnić usunięcie kogoś z team ... 

Opublikowano

kazzdar aka soeon naprawdę chcesz żebym wrzucił na forum twój śpiew i dowody na to że to ty jesteś tą osobą ??? nie bądź już żałosny i pomyśl jak można udowodnić usunięcie kogoś z team ... 

Co racja to racja, nawet jak bym Ci dał nagranie gdzie asfen mówi że odchodzi z serwera, to powiesz że to fake.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­

Tak się składa, że to z moich argumentów macie zakaz publikowania serwera.

Niech Cannzas bardziej nie komplikuje sytuacji.

zaraz moge przedstawic argumenty administracji to cie wypierdola na zbity ryj z tego forum z twoim przyszlym serwerem włacznie bo pamietam do dzis jak sie chwaliles atakowaniem mpc i za to m.in dostales kiedys bana perm

Opublikowano

­

zaraz moge przedstawic argumenty administracji to cie wypierdola na zbity ryj z tego forum z twoim przyszlym serwerem włacznie bo pamietam do dzis jak sie chwaliles atakowaniem mpc i za to m.in dostales kiedys bana perm

Dzięki ziomek że się wstawiasz za nami bo to jest przegięcie co tu robią ludzie które mają wtyki.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­

Kazdar to pionek, który zgrywa kozaka :) Tępić takich.

Kiedy start?

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...