Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multikonta a ban.

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do Was pytanie, A mianowicie chodzi bo chce sobie zrobić konta które beda wola cały złoto i grzybkibgrzybki do gildii. Sprawdzają? Jaka szansa ze dostanę bana? Mój brat też grana tym samym komputerze, ma osobne konto.

Opublikowano

Teoretycznie sprawdzają, ale praktycznie to inna bajka. Kiedyś sam grałem na multikontach z tego powodu co Ty przez bardzo długi czas i nie przysłali mi żadnego ostrzeżenia ani nic, żadnego bana. Ryzyko zawsze jest, ale moim zdaniem tak małe, że prawie żadne.

Opublikowano

Moim zdaniem banują tylko tych ludzi, którzy są po prostu niepełnosprawni umysłowo na tyle, że chwalą się tym, że mają multikonta. To samo tyczy się ludzi, którzy jawnie handlują kontami. Jeśli sprawy załatwia się bez rozgłosu i w całkowitej tajemnicy - oraz bez ewidentnych dowodów na to, że coś jest nie tak - ryzyko jest minimalne.

Znam takie przypadki, że ludzie na forum oficjalnym ogłaszali sprzedaż swojej postaci, albo w opisie postaci w grze zamieszczali ogłoszenie - tutaj po prostu sami prosili się o bana. Trzeba też wystrzegać się fałszywych przyjaciół, którzy tylko czekają na to, aby życzliwie donieść o wszelkich nieprawidłowościach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...