Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na transport itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam plugin który będzie polegał na tym, że przenosi itemy ze skrzyni nr 1 do skrzyni nr 2, która znajduje się np 100 lub 200 kratek obok. Liczę na szybką pomoc.

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu, prawdopodobnie jeżeli gdzieś widziałeś jest tot autorski plugin.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu, prawdopodobnie jeżeli gdzieś widziałeś jest tot autorski plugin.

Nigdzie nie widziałem, wymyśliłem go bo na moj serwer by sie przydał tylko że nie umiem pisać pluginow to szukam i może jakiś sie znajdzie to czekam dalej.

Opublikowano

Nigdzie nie widziałem, wymyśliłem go bo na moj serwer by sie przydał tylko że nie umiem pisać pluginow to szukam i może jakiś sie znajdzie to czekam dalej.

To jest za bardzo skomplikowane bo należało by każdą skrzynkę łączyć np. stawiając tabliczki a na tabliczkach określone znaki.

Wątpię aby ktoś napisał, w minecraft standardowo jest enderchest więc to powinno ci wystarczyć.

Opublikowano

Pluginy raczej nie ma. W skrypcie tego nie zrobisz, a autorski byłby bardzo drogi.

Nie wiem czy jest to w ogóle możliwe.

yP8u02L.png
Opublikowano

Plugin do wykonania ale wymagałby dużo pracy.Tak jak napisał kolega @2up potrzeba by skrzynek a na nich tabliczki z jakimiś znakami :)

Opublikowano

Mozesz zrobić to za pomocą Hopperow (dozowników)

Musiał by zrobić bardzo dużą ilość a itemki cały czas były by w obiegu nie przesyłało by ich od razu w oba miejsca. 

Opublikowano

Plugin na to jest do wykonania tylko kosztowałby dość sporo :/ 

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...