Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosu grill

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Wydaje mi się, iż takie rzeczy powinny być w dziale media ;)

Btw. Napisałeś Gosu grill, a miałeś chyba na myśli Gosu girl. B)

Opublikowano

Mieli zaklad i gosu przegral i musial zmienic profilowke na tydzien. Lustboy wybral jakas dziewczyne zeby strollowac.

i pewnie dzieci se beda fapac do zdjecia. xD

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

umiesz czytac? mial ustawic cokolwiek co lustboy chcial, niekoniecznie to on/ona/ono

Skieruj to pytanie do siebie :) 

Rozwiń spoilera i przeczytaj dokładnie.

Btw. jeszcze tak zarzuce:

379l8m.jpg

Opublikowano

Skieruj to pytanie do siebie :)

Rozwiń spoilera i przeczytaj dokładnie.

Btw. jeszcze tak zarzuce:

379l8m.jpg

zmienil na to co lustboy chcial, nie widze powodu dalej powodu nad dyskusja nad tym, lustboy wygral wiec on musial wstawic co on chcial (pewnie wlacznie z opisem)

ten tweet tylko potwierdza jakby byl dziewczyna, ale nie jest tylko tak was zrobil (miedzy innymi ciebie tez) iz wierzycie ze jest koieta tylko dlatego ze nie chce pokazac twarzy pod pretekstem "skupienia sie na grze a nie na interakcji z widze", tak na prawde zrobil sie jedna wielka niewiadoma i to przyciaga ludzi

trzeba byc glupim by wierzyc w twitchowski chat 

­

Opublikowano

Tak jak up raczej naciaga mu to wiekszy fejm. to samo ze mial grac jako sub na lcsach w sezonie 4. i zrezygnowal.

typo to jakis pewnie 25 latek z koreii ktory nie chce pokazac twarzy i tyle. nie ma co sie nad tym zastanawiac.

nie chce obrazac nikogo ale nie oszukujmy sie nie ma zadnej dziewczyny co by grala na poziomie LCS'a.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

zmienil na to co lustboy chcial, nie widze powodu dalej powodu nad dyskusja nad tym, lustboy wygral wiec on musial wstawic co on chcial (pewnie wlacznie z opisem)

ten tweet tylko potwierdza jakby byl dziewczyna, ale nie jest tylko tak was zrobil (miedzy innymi ciebie tez) iz wierzycie ze jest koieta tylko dlatego ze nie chce pokazac twarzy pod pretekstem "skupienia sie na grze a nie na interakcji z widze", tak na prawde zrobil sie jedna wielka niewiadoma i to przyciaga ludzi

trzeba byc glupim by wierzyc w twitchowski chat 

Weź wyjdź ;/ Napisałem że to troll, jak spinasz d*** to nie moja wina że nie potrafisz dokładnie doczytać Q.Q

Zresztą, wrzuciłem informacyjnie a ty nie wiem po co się czepiasz wszystkiego...

Opublikowano

Weź wyjdź ;/ Napisałem że to troll, jak spinasz d*** to nie moja wina że nie potrafisz dokładnie doczytać Q.Q

co zle przeczytalem?? :)

dlaczego mam dac za wygrana jakiemus nieudanemu trollowi ktory sam mi przyznaje racje? ;^)

wiec jak widac drodzy uzytkownicy forum, nie ma nic przesadzonego, o jedynie przegrany zaklad przez gosu, a autor nie wiem czemu jara sie nim gdyz ustawil kobiete na profilowe 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...