Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź VerliesMT2.pl

VerliesMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno zagram ! Administracja bardzo pomocna, potrafią rozwiązać każdy problem. Zawsze jest ktoś online na ts jak i w grze. Życzę powodzenia !

Opublikowano

Ludzie.

Po co wy robicie serwer hard?

Serwery hard się juz nie oplaca robić, bo wiadomo ze Balm*** S2, Oraz Rav** S2 są potęgami nad hardami.

Juz byście mogli zrobić serwer medium z większym levelem..

Ale coż.

Ja polecę, zobaczymy co i jak na starcie. ;-)

Opublikowano

Nestium wpadł na pomysł by zrobić prezentacje w jednym wielkim obramowaniu... Szczerze mówiąc fajnie się to prezentowało, lecz z czasem to się robi nudne :) Wymyśliłby ktoś coś oryginalnego :)

Tyle na temat prezentacji... Teraz serwer:

hmm. Na pewno nie podoba mi się fakt, że będą zbroje z pl'a poza tym da się "przegryźć". 
Może was odwiedzę ;)
Powodzenia na starcie!

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Nestium wpadł na pomysł by zrobić prezentacje w jednym wielkim obramowaniu... Szczerze mówiąc fajnie się to prezentowało, lecz z czasem to się robi nudne :) Wymyśliłby ktoś coś oryginalnego :)

Tyle na temat prezentacji... Teraz serwer:

hmm. Na pewno nie podoba mi się fakt, że będą zbroje z pl'a poza tym da się "przegryźć". 

Może was odwiedzę ;)

Powodzenia na starcie!

Co do prezentacji nie mieliśmy na to wpływu, zamawialiśmy ją i nie dość, że przyszło w opóźnieniu to...

A co do zbroi to dodaliśmy takie na początek, ponieważ po długiej konwersacji uznaliśmy, że pierw te dodać :D

Tak jak napisałem, planujemy liczne Aktualizację, z czasem zrobi się to pewnie medium :P

Ludzie.

Po co wy robicie serwer hard?

Serwery hard się juz nie oplaca robić, bo wiadomo ze Balm*** S2, Oraz Rav** S2 są potęgami nad hardami.

Juz byście mogli zrobić serwer medium z większym levelem..

Ale coż.

Ja polecę, zobaczymy co i jak na starcie. ;-)

Najwyraźniej po prostu czuję, się dobrze w tych klimatach ;)

Napewno zagram ! Administracja bardzo pomocna, potrafią rozwiązać każdy problem. Zawsze jest ktoś online na ts jak i w grze. Życzę powodzenia !

Dziękuje za miłe słowa ;)

Mmmmmmm czuje Hard/Medium :3 Polecam ze względu na administracje! Widzimy sie na starcie :D

Dziękuje za miłe słowa :P

Opublikowano

Nic nowego... kolejny nudny easy/medium :) Teraz jest rok szkolny więc ludzie na hardach/medium nie bd grać bo czasu nie mają ^^ Chyba że wyjebiecie na reklamę 3 kafle to coś bd wiary. Ale póki co lipa...

Powo

Opublikowano

Co do prezentacji nie mieliśmy na to wpływu, zamawialiśmy ją i nie dość, że przyszło w opóźnieniu to...

A co do zbroi to dodaliśmy takie na początek, ponieważ po długiej konwersacji uznaliśmy, że pierw te dodać :D

Tak jak napisałem, planujemy liczne Aktualizację, z czasem zrobi się to pewnie medium :P

Niby masz w pewnym sensie, lecz nie do końca. Tworzyć prywatne serwery to najlepiej odskakiwać od standardów serwera globalnego - takie moje zdanie ;)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Niby masz w pewnym sensie, lecz nie do końca. Tworzyć prywatne serwery to najlepiej odskakiwać od standardów serwera globalnego - takie moje zdanie ;)

Zapraszam na server, z czasem pojawią się nowości ;P

Miłego wieczorku ;)

@ edit

Forum pojawi się już w godzinach 19-20 ;)

Opublikowano

­Oczywiście i z całego serca... Nie polecam.

Nie można ufać HA, gdy przyjdzie czas żeby pogadać to nagle osoba ta nie odpisuje na gg i nie ma z nim kontaktu.

Pomimo że na GG siedzi po kilka godzin dziennie.

Prezentacja nie zachęca do wchodzenia na serwer, wszystko brzydko zrobione, ssy rozmazane takie jakieś brzydkie bardzo.

PS. Poprawcie sobie belki na forum bo można nazwać ich amatorami a nie profesjonalistami - Ci DeagleART.pl :)

Powtarzające się belki, niepasujące podświetlanie przycisków nawigacji.

Jeszcze raz z całego serca nie polecam.

Opublikowano

­Rozpierdala mnie w środku jak widzę, że marnowane są tak ładne prezentacje przez tak nieudolną administracje która nawet screenów dobrze nie potrafi wkleić...

Opublikowano

Nic ciekawego, strona serwera za bardzo nie jest przekonujaca ale na to mozna przymknac oko. Robicie harda wiedzac, ze ruszyla ra***s2 i bal****s2, bez sensu... jezeli robicie serwer to chyba dla zarobku jak kazdy. Co do serwera zero nowosci no moze po za " new mapa " wow :P

Co do prezentacji napisales w prezentacji ze musiales wykonac sam, a w poscie ze przyszla w opoznieniu :D wtf ?

W administracji chyba z 2/3 osoby maja 18 lat wiecej nie jestem pewien :P

Ale i tak najsmieszniejsze jest to, ze w sygnie jest napsiane VereliesMt2 zamiast VerliesMt2 :D rozumiem pomylic sie w dlugiej wypowiedzi... ale w sygnie ? hehe

Dodam, ze ten serwer juz mial startowac w styczniu :) tyle go robia a tutaj sam syf tak na prawde heh

Opublikowano

Nic ciekawego, strona serwera za bardzo nie jest przekonujaca ale na to mozna przymknac oko. Robicie harda wiedzac, ze ruszyla ra***s2 i bal****s2, bez sensu... jezeli robicie serwer to chyba dla zarobku jak kazdy. Co do serwera zero nowosci no moze po za " new mapa " wow :P

Co do prezentacji napisales w prezentacji ze musiales wykonac sam, a w poscie ze przyszla w opoznieniu :D wtf ?

W administracji chyba z 2/3 osoby maja 18 lat wiecej nie jestem pewien :P

Ale i tak najsmieszniejsze jest to, ze w sygnie jest napsiane VereliesMt2 zamiast VerliesMt2 :D rozumiem pomylic sie w dlugiej wypowiedzi... ale w sygnie ? hehe

Dodam, ze ten serwer juz mial startowac w styczniu :) tyle go robia a tutaj sam syf tak na prawde heh

ktotko mowiac serwer na pare godzin czysto pod hajs i nara ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Woooohowowhwowowow kolejny durnowaty hard. Po co zaczynać? Odpuść sobie bo i tak padnie po 2 min. Kogo interesują hardy w tych czasach? Mam ich do wyboru cały stos. Dlaczego miałbym wybrać ten?

Opublikowano

Ja rozumiem brak umiejętności graficznych, których sam nie posiadam, ale tak okropnie porozciągać obrazki, byś się wstydził!

Gość Lajk™
Opublikowano

Serwer wygląda spoko. jeśli mnie pliki do końca nie pochłoną to być może wbije :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...