Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Bot or Hack

king

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 7 mam konto odpalilem iscytp i aim asistan blue screen    2. wloczylem gre potem cloudrop blue screen 3. gra cloud udalo sie mecz odpalicz player byl w randze blue screen ale to zrobliem zmieniajac na xp servis pack 2

napisz jak ty go odpaliles 

Opublikowano

Rady z oficjalnego forum.

What do I do, if I'm getting failed to download?

Please try the following solutions to solve this:
- Disable User Account Control (UAC)
- Disable your Anti-Virus for installing and updating
- Uninstall BitDefender (this program is not compatible with Cloudrop - sorry!)

Link do oryginału 

http://forum.botoflegends.com/topic/52983-new-cloudrop-beta-smite-now-released/

Proszę nie pytaj co to UAC, bitdefender czy też updating. Użyj google traslate oraz wyszukiwarki.

Opublikowano

Jak coś to ni uja nie polecam...

Wczoraj grałem na testowym koncie, skrypt na autoaima nie działał, więc postanowiłem przestać grać. Po jakimś czasie wyczyściłem skrypty i myślałem że wyłączyłem cloudropa. Okazało się że jednak był online, lecz skrypty nie działały (sprawdzałem). Dzisiaj chcę wbić i mam bana... Teraz pytam hireza za co... Bo tak na prawdę to tylko został dll zainjectowany więc nwm o co chodzi... Mam nadzieję że coś z tym zrobią....

Podobny obraz

Opublikowano

Jak coś to ni uja nie polecam...

Wczoraj grałem na testowym koncie, skrypt na autoaima nie działał, więc postanowiłem przestać grać. Po jakimś czasie wyczyściłem skrypty i myślałem że wyłączyłem cloudropa. Okazało się że jednak był online, lecz skrypty nie działały (sprawdzałem). Dzisiaj chcę wbić i mam bana... Teraz pytam hireza za co... Bo tak na prawdę to tylko został dll zainjectowany więc nwm o co chodzi... Mam nadzieję że coś z tym zrobią....

Ładnie się kłamie. Cloudrop jest skryptem więc gdzie tu DLL który jest kodem C++ bądź delphi? Cloudrop ma skrypty LUA więc jest nie wykrywalny (jak narazie). Autoaim to nie jest, działa po przytrzymaniu PPM (trzeba przebindować go). W standardzie PPM uncast spell, radzę na mouse3. Trzeba je zainstalować w programie który jest tylko DOWNLOADEREM oraz INJECTOREM. W skrócie clodrop pobiera oraz wstrzykuje LUA, jest to proces nie wykrywalny. 

Opublikowano

Ładnie się kłamie. Cloudrop jest skryptem więc gdzie tu DLL który jest kodem C++ bądź delphi? Cloudrop ma skrypty LUA więc jest nie wykrywalny (jak narazie). Autoaim to nie jest, działa po przytrzymaniu PPM (trzeba przebindować go). W standardzie PPM uncast spell, radzę na mouse3. Trzeba je zainstalować w programie który jest tylko DOWNLOADEREM oraz INJECTOREM. W skrócie clodrop pobiera oraz wstrzykuje LUA, jest to proces nie wykrywalny. 

http://prntscr.com/6hml6d

Mnie nie oszukasz... Na forach sprawdzałem bo mi właśnie autoaim nie działał, i oni pisali coś na temat tego dll... Myślisz że co ci otwiera konsolkę?

@Edit

To czemu poleciał banik na obu kontach? 

Podobny obraz

Opublikowano

Service.dll, pomyśl chlopie. To jest service do Cloudrop.exe - Jego kod. A skrypty proszę bardzo:

http://snag.gy/BkVKk.jpg
http://snag.gy/7Ni4o.jpg

Więc proszę mi tu nie gadać o kij wie czym.. Nie znasz się nie mów że jakieś oszukiwanie, może używałeś inny szit typu cheat engine czy coś.. Przez zabezpieczone cheat engine również można injectować te lua bo UCE (undetectable cheat engine) ma opcję wrzucania lua do EXE. Dziękuję nie pozdrawiam.. Nie próbuj mi tu wciskać, patrz na nick i uwierz gram na tym od wydania (patrz temat na forum), ZERO bana. Gram rankedy jak i normalne, cały czas jedno konto.

Opublikowano

Po pierwsze nie masz zainstalowanych skryptów, więc nic Ci nie działa.. Kliknij dajmy na  ESP hack i wjedź na górę strony, będziesz miał install. Jak zainstalujesz uruchamiasz smite. Będziesz miał "Succses inject 2 libary", czy jakoś tak.

Opublikowano

HAHAHHAHA TYP NAWET SKRYPTÓW NIE ZAINSTALOWAŁ 

o bożeeee hahahah daje max 12 lat ;p
Ja już w nich nie wierze :D

"MOŻE MAM INNEGO CLOUDROPA"

Nie pamiętam kiedy się tak uśmiałem ;p

Opublikowano

HAHAHHAHA TYP NAWET SKRYPTÓW NIE ZAINSTALOWAŁ 

o bożeeee hahahah daje max 12 lat ;p

Ja już w nich nie wierze :D

"MOŻE MAM INNEGO CLOUDROPA"

Nie pamiętam kiedy się tak uśmiałem ;p

Tobie można tyle przypisać... Bez komentarza... 

Podobny obraz

Opublikowano

spoko juz 17 miała być jakaś przebudowa wiec pobralem wyloczyłem wszystko itp .... a otrzymałem  odrazu jak sie pobralo 

odpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
  Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.48
  Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje o problemie:
  BCCode: 124
  BCP1: 0000000000000000
  BCP2: FFFFFA8008047038
  BCP3: 0000000000000000
  BCP4: 0000000000000000
  OS Version: 6_1_7601
  Service Pack: 1_0
  Product: 256_1

Pliki pomagające opisać problem:
  C:\Windows\Minidump\031715-32058-01.dmp
  C:\Users\Siy\AppData\Local\Temp\WER-84178-0.sysdata.xml

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:
  C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt
Opublikowano

no wiem ze moge dostac bana ale powied mi dlaczego to nie chce dzialac i zaraz  po odpaleniu  mi kompa restartuje

Opublikowano

no wiem ze moge dostac bana ale powied mi dlaczego to nie chce dzialac i zaraz  po odpaleniu  mi kompa restartuje

AUC, zaport, bitdefender czy cokolwiek.

http://forum.botoflegends.com/topic/54691-regarding-the-bans/

Proszę post na oficjalnym forum BotOfLegends, wczoraj podczas update smite został wdrożony antycheat. Twórca bota zapomniał go zablokować a inteligentne osoby nie spojrzały w patchnotes smite oraz nie pomyślały że po update 1/2 dni trzeba poczekać. Chyba logiczne że Hi Rez Studios zdaje sobie sprawę z cheatów oraz blokuje co update. Każda gra po update blokuje takie rzeczy i trzeba czekać. Zostaje nam czekanie aż zrobią to ^^

Opublikowano

zrobilem to i anty wiry zapore itp tez powylaczalem i  nadal to samo odrazu komp restart albo blue screen 

Opublikowano

ok znowu dziala  wszystkim a mi nie co trzeba miec zeby ten cludrop dzialal ?

Ale teraz wystakuje ze programarrow-10x10.png cludrop przestal dzialac i sam cludrop nie ma smite tylko jakies strife i oczywiscie dales sie komp

wylacza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...