Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na konfy

żydosław79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie ma, a 3 konfa powstaje jak zmienia konfe i w dobrym momencue puści osłonke awaryjną.

Ty widzisz jakby 3 konfe ale tak naprawde zmienił na 2 używając przy tym osłonki awaryjnej.

Jeśli ktoś robi to perfekcyjnie to czasami nie widać że rzucamy osłonke :)))

Opublikowano

Obczaiłem Rosyjskie fora i Elitepvp + youtube,i nic nie znalazłem.Chyba dlatego że nie umiem Rosyjskiego :D

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

kolesie latają z 2 konfami- full speed,mają ponad 700.000 osłony i biją po 200.000 dmg, gdzie oni te lasery wkladają? po 3 lasery w jeden slot wciskają??? :rolleyes:

Opublikowano

kolesie latają z 2 konfami- full speed,mają ponad 700.000 osłony i biją po 200.000 dmg, gdzie oni te lasery wkladają? po 3 lasery w jeden slot wciskają??? :rolleyes:

Nagraj filmik chętnie to zobacze.

Opublikowano

Nagraj filmik chętnie to zobacze.

On dobrze mowi. Nie biles sie nigdy z nikim? Bijesz kolesia po 50k, prawie oslona mu nie schodzi a do tego wali w ciebie po 60k. i jak uciekasz to jakoś nie mozesz mu uciec..

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Wystarczy kogoś sabować ;-; ostatnio na solówce waliłem się z gościem i co ? no i programy :) oslona mi nie schodzi hp zostalo na full bo robota puscilem i tak oto wygrałem solówke a zabrał mi tylko 40 k osłon z szybkiej pozdrawiam nauczycie się robić konfy to piszcie

pierdolish i tyle,nie chodzi mi o to ze ja sie bije z kims i ktos saba uzywa....latam przewaznie sam na wyloty,ale czasem jakis koles mnie do grupy zaprosi, to widze ile ma oslony i jakie dmg on zadaje,po akcji lecimy do rogu i on sie w tym czasie repie,tyle ze leci i laduje osłony na obu konfach z rowna predkoscia co ja na speedzie,wiec ma 2 szybkie zrobione

Opublikowano

Full FL4 w dronach, na statku + 20% z bosterów + seprom + 5% z desów staku + z dresów dronów + havo i padasz jak mucha zanim zaczniesz się bronić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...