Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Linia ZSRR Czy USA

Experi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie opłaca się robić do końca linię ZSRR Jestem już na ISU 152

Nie chcę traktować ZSRR Jak drzewko

Więc pytanie

Czy Linia Niszczycieli USA Jest wygodna pod względem grania?.

Cyrk.png

Opublikowano

Linia jest przyjemna najlepiej iść do prota i z niego można na dwie x polecam e3 o wiele lepsza niż ruska x e4 też jest dobra

Opublikowano

Isu i 9t to bardzo dobre czołgi, lecz Xt nie przyda się ani na CW, ani nie jest dobry na randomy. Jest po prostu słaby. E3 to jeden z najlepszych TD, ma pancerz i działo, tylko że linia jest nieprzyjemna. 

Opublikowano

Isu i 9t to bardzo dobre czołgi, lecz Xt nie przyda się ani na CW, ani nie jest dobry na randomy. Jest po prostu słaby. E3 to jeden z najlepszych TD, ma pancerz i działo, tylko że linia jest nieprzyjemna. 

csssssss

Jeżeli T28 nie grałeś - zamilcz. T28 to pancerna cegła z miodnym działem i camo. Staniesz w krzaczku i walisz co 7.5sec za 400...

E3>wszystkie inne TD T10 w tej chwili.

Opublikowano

csssssss

Jeżeli T28 nie grałeś - zamilcz. T28 to pancerna cegła z miodnym działem i camo. Staniesz w krzaczku i walisz co 7.5sec za 400...

E3>wszystkie inne TD T10 w tej chwili.

Grałem i dla mnie to mordęga. Pancerz jest z łatwością przebijany przez 8t, jest paskudnie wolny (T95 ma przynajmniej prawdziwy pancerz), działko może i ok, ale dla mnie i tak ten czołg jest kupą i free dmg.

Może nie umiem nim grać, ale porzuciłem tą linię na T28 (i zbadaną T30).

Ob. 263 jest porównywalny, też ma trudną linię, działko dobre, tyle że ma lepszą mobilność kosztem pancerza/dps'u/czegokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...