Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane konto

Twich23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem gdyz zbanowali mi konto i nie wiem za co i jak moge odzyskac spowrotem dostep do konta pomoze ktos prosze.

Opublikowano

wlasnie ze nie mialem iron gun nie ma prawie odrzutu i same banie siadaly i moze dlatego

Opublikowano

Ja gram czysto na kd 2.0 na pubach z 70% hs jakoś bana nie dostałem :)

Pewnie leciałeś wcześniej na fatalu i po takim czasie dostałeś bana. Zresztą twój opis profilu mówi sam za siebie

''Kiedy fatal v4? :#

Zaktualizowane 08 cze · 0 komentarze ''

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

byl juz fatal a po drugie nie dziala a tak wogole to na tym kocie wogole na hackach nie gralem

Opublikowano

Zbanowali ci konto? Nie wiesz za co? Myślisz, że ktoś zgadnie za co dostałeś bana?... Pomyśl dostałeś bana, wejdź na swój email powinna ci przyjść wiadomość z powodem blokady jeżeli nie napisz do support za co dostałeś bana i oni na pewno ci odpowiedzą, a nie teraz każdy będzie się domyślał za co dostałeś bana...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

ja gram mam 65 lvl kd 2,5 hs 78% i jakoś bana nie mam musiałeś coś używać innego wyjścia nie ma albo próbowałeś coś włączać i cię wywalało i może dlatego bana dostałeś 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...