Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasę wybrać...

biser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dylemat co do wyboru klasy. Lubię klasy, które mają duży dmg i nie mają wcale mało HP, tyle żeby z jednego ciosu rywal nie zabierał mi połowy życia. Czytając forum dużo ludzie pisało o Archerze oraz Slayerze i też nad tymi postaciami najbardziej się zastanawiam. Możecie również dorzuci jakąś inną klasę. Z góry dzięki!

PS. Jaki serwer polecacie? Chciałbym grać na takim gdzie jest dużo rodaków!

Opublikowano

Powiedzmy, że Warrior. Jest to DPS / Tank. Poprzez unikanie ciosów i zadawanie ogromnego DMG jest bardziej porządany do pt niż Lancer ;)

2Ndd2s.png

Sygnaturę wykonałem ja, można się do mnie zgłaszać :)

Opublikowano

Ale z czego czytałem to Warrior jest trudny do ogarnięcia, więc jest on trudny czy nie?

Opublikowano

jest on trudny ( możesz grać jako tank z cross pary, lub jako dps ) dlatego nie polecam ci go. Pvp wygrywa tylko dzięki jednemu skillowi ( skok za plecy i stun ) bez niego jest niczym.

Opublikowano

jest on trudny ( możesz grać jako tank z cross pary, lub jako dps ) dlatego nie polecam ci go. Pvp wygrywa tylko dzięki jednemu skillowi ( skok za plecy i stun ) bez niego jest niczym.

To kogo polecasz? :D

Opublikowano

Witam!

Mam dylemat co do wyboru klasy. Lubię klasy, które mają duży dmg i nie mają wcale mało HP, tyle żeby z jednego ciosu rywal nie zabierał mi połowy życia. Czytając forum dużo ludzie pisało o Archerze oraz Slayerze i też nad tymi postaciami najbardziej się zastanawiam. Możecie również dorzuci jakąś inną klasę. Z góry dzięki!

PS. Jaki serwer polecacie? Chciałbym grać na takim gdzie jest dużo rodaków!

Zacznijmy od tego, czy szukasz postaci i serwera do grania PvP, czy PvE...?

Duży DMG i przeżywalność w połączeniu z nie trudną do ogarnięcia PvE klasą? Stawiałbym na Berserka ;)

Lata w plate armor'ach, więc łapie najmniejszy DMG z dostępnych klas, a do tego ma blok, na którym może stać w nieskończoność >.>

Co do obrażeń zerk'a, hmm. Myślę, że największego DPS'u nie robi, ale jeśli chodzi o pojedyncze kryty, to jest bezkonkurencyjny :D

No i na koniec jeśli mówimy o klasie do PvE, to serwer PvE z rodakami - polecam Arcadia / Fraya ;)

Natomiast jeśli chcesz grać PvP, bierz warrior'a bez zastanowienia. 

Wcale taki trudny nie jest, jak wszyscy w koło gadają ;) Każdą postać, grając od początku, ogarniesz w całości jak wszystkie pozostałe...

Wybór klasy ma się wg mnie opierać na preferencjach stylu gry (range/mele, DPS/Tank, cloth/plate, dodge/block), a nie na sugerowaniu się domniemaną trudnością gry =x

No a serwer PvP? Tylko i wyłącznie Killian ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...