Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam skrypty

Ulalalal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^^ Chcesz bana za oszustwo glupi lesczu  ? Myslisz, ze mi zepsujesz reputacje takim postem?  smieszny jestes ... Daj dowody idioto... wyjazd stad

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć, że takie rzeczy są w byle cheacie, więc nie wiem co ty chcesz sprzedawać.

Opublikowano

Moze by tak grzeczniej @1361622928-U485574.pngup2 ? i te twoje skrypty to sa tak nieprzydatne... to bicie z 5 kratek jest na to plugin. Jedzenie koxa szybciej? Po co? Trudniej jest wtedy sklepac bo nie polize tak szybko... Mniejszy knock? strefy sie wtedy nie zalozy. Pomysl zanim cos napiszesz. Nie wiem na jaki serwer pisales te skrypty ja zakladam ze na easyhc/hardcore wiec taka moja opinia.

--

Opublikowano

Plugin na bicie z 5 kratek ? Tak to pierwsze to nie jest cheat jest on niewykrywalny jest pod nazwa optifine itp. itd. Knock jest takze minimalnie zmiejszony jezeli wiesz co to beczki fosa itp.

Opublikowano

Wedlug mnie skrypty sa bez sensu. Takie cos to na skafa albo jakies inne wieksze seerwery a kto ci wezmie to na jakis wiekszy serwer i w dodatku skrypt? ;)

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...