Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem xXxKatharsis

Euforiia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xXxKatharsis

Na imię mam Karolinka, mówią do Mnie -kincia- i mam 26 latek zarówno rocznikiem jak i z dniem kalendarzowym.

Interesuję się muzyką, filmem- horry, które kocham najbardziej ze świata rozrywki filmowej. Na codzień zajmuję się domem, takie standardowe obowiązki oraz szukam nowej pracy, gdyż niestety w obecnej sezonu nadszedł koniec. W wolnym czasie, staram się znajdować czas na swoje przyjemności tj. oglądanie filmów, granie na prywatnych serwerach Metin2, spotykanie się z przyjaciółmi i wiele wiele więcej.

Przyszedł czasna doświadczenie ... Nie dawno zaczełam się interesować moderowaniem for internetowych na różej skali.  Niestety nie miałam przyjemności jeszcze moderować forum i mam nadzieje, że niebawem otrzymam szansę wykazać swoich umiejętności. Uważam, że forum w sieci również może stać się miłym, przyjemnym miejscem do spędzenia wolnych chwil w życiu codziennym.

Ze swojej strony oferuje konsekwetność własnych decyzji a zarazem Użytkowników, porządek na forum oraz nienaganną atmosferę. Jestem osobą odpowiedzialną i jak najbardziej będzie egzekwować niestosowne zachowania bądź treści.

Kontakt GG: 53134664

Opublikowano

Witam, jako, że owa "kobieta" (bo o jej stanie emocjonalnym można stwierdzić inaczej) przyszła na forum jednego z prywatnych serwerów metin2, wszystko ładnie pięknie, wypowiadała swoje opinie,  przedstawiła się podobnie jak tutaj, nikt nie miał do niej pretensji, dopóki nie przyszedł czas na składanie aplikacji o moderatora...

Nie dosyć, iż jej znajomość interpunkcji, jak również pisania podstawowych wyrażeń takich jak "w ogóle", "poza tym" sprawia ogromną trudność, to podważa kompetencje różnych osób z forum w tym samą administrację i osób, które również złożyły podanie na moderatora/mentora, przy tym nie była ona skąpa w takie wyrażenia jak "administracja to gimbusy", "ban za to, że jesteście w gimnazjum".

Nie polecam tej osoby jako kogoś powyżej stanowiska niż użytkownik, według mnie nawet nie zasługuje na to by móc się wypowiadać, jednakże to tylko moja opinia, subiektywna czy nie, oceńcie to sami:

Nick'i są zamazane żeby nie nabawić osób na jakieś nieprzyjemności.

Pozdrawiam. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...