Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Marca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukraińska ludność, żadne straty.

Polska ludność, żadne straty.

Jeśli to zdanie wydaje ci sie niepoprawne to jesteś hipokrytą.

Nie obchodzi mnie co się dzieje z ludźmi poza granicami tego kraju. Polska powinna być państwem jednonarodowościowym tak jak chciał tego Roman Dmowski.

PS. No może przesadziłem. Polakami na uchodźstwie też się interesuję.

Wiem, że koncepcje Dmowskiego, a to co dokonywali niektórzy z wyklętych ma nie za wiele wspólnego, wyraziłem w ten sposób to co chciałbym widzieć w tym kraju.

Szczyt hipokryzji i gówniactwa. "Jestem polakiem i wspaniałym człowiekiem ale póki zabijają sie poza moim krajem to w chuju to mam"

Gratulacje.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Polska ludność, żadne straty.

Jeśli to zdanie wydaje ci sie niepoprawne to jesteś hipokrytą.

Nie obchodzi mnie co się dzieje z ludźmi poza granicami tego kraju. Polska powinna być państwem jednonarodowościowym tak jak chciał tego Roman Dmowski.

PS. No może przesadziłem. Polakami na uchodźstwie też się interesuję.

Wiem, że koncepcje Dmowskiego, a to co dokonywali niektórzy z wyklętych ma nie za wiele wspólnego, wyraziłem w ten sposób to co chciałbym widzieć w tym kraju.

Opublikowano

Co to za temat? Dzięki, że napisałeś ten temat.

bez gif

Opublikowano

Nie ma sensu pisać na mpc o takich rzeczach. Wracając do tematu, wróciłem z marszu. ;-)

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

Ukraińcy wymordowali 200 000 Polaków, wiec te 5 tyś. osób to jest nic w porównaniu z ich zbrodnią.Dzisiaj już nikt nie pamięta o Wołyniu, Kopacz, Tusk, Kaczyński jeżdżą na Ukrainie i ramie w ramie idą z neobanderowcami.Na Ukrainie nikt nie czci pamięci pomordowanych przez UPA i OUN, nikt.Podaj mi chociaż jeden taki przykład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...