Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob na darmowe Premium

zwir3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie opisuje sposob na darmowe Premium w Warrocku

1. Rejestrujemy sie na stronie www.bux.to (w rejestracji podajemy wszystkie prawidłowe dane a w polu referrer wpisujemy zwirru5)

2. Po rejestracji potwierdzamy link ktory otrzymamy na skrzynke e-mail

3. Nastepnie logujemy sie na stronie i klikamy "Surf Ads" po czym wyswietla nam sie linki w tabelkach z reklamami.

4. Klikamy na link po czym wyswietla nam sie strona na ktorej specjalny pasek bux.to odlicza nam 30 sekund.

5. Po odliczonych 30 sekundach wyswietla nam sie napis done po czym zamykamy strone i przechodzimy do nastepnej

!! Za kazde 30 sek. na stronie bux.to daje nam kase !!

!! Za zarobiona kase mozemy kupic premium do warrocka!!

!! Wszystko jest darmowe i legalne!!

Opublikowano

Temat do skasowania bo po 1 nie ten dział, po 2 szajs na tym zarobisz a po 3 takie tematy już są ;]

Pozdro i Close.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Specjalista
Opublikowano

@2up kolejny idiota , naab , i przywał ... po 1 to nie jest za free... po 2 taki temat już był ... po 3 to nie jest dokładna instrukcja ... po 4 to nie takie proste (klikamy na to przez 3 miechy potem możemy se wypłacić 10$) ... po 5 noobie powienieneś dostać bana za próbe oszustwa ... sam cwelu chcesz się wzbogacić na biednych noobach...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
@2up kolejny idiota , naab , i przywał ... po 1 to nie jest za free... po 2 taki temat już był ... po 3 to nie jest dokładna instrukcja ... po 4 to nie takie proste (klikamy na to przez 3 miechy potem możemy se wypłacić 10$) ... po 5 noobie powienieneś dostać bana za próbe oszustwa ... sam cwelu chcesz się wzbogacić na biednych noobach...

Biednych noobach xD

Od kiedy nooby są biedne..

Ja osobiście wykorzystuję trick na buxa z neostradą i wieloma kontami proste i łatwe gorzej jak wykryją to ;]

Ale i tak na 10 kontach w miesiąc się ma ok 7-9$ więc shit wielki a sie napocić trzeba xD

@Edit

Mój sposób jest taki: Bronze premium to 17 zł czyli idę co miesiąc pomóc babciom moim i tak od każdej dyszka za samo odwiedzenie to wiesz premium tak jakbyś za free miał albo od rodziców kieszonkowe wyżulić i sie ma golda co miech.. no problem ;x

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

na buxie masz mniej więcej 10 reklam dziennie, to w ciągu 10 dni (100 kliknięć) zarobimy 1$, w ciągu miesiąca 3$ z groszem??

chyba...

//edit

mam:

$ 2.3200

za 1 reklamę dostaję 0.0100, czyli kliknę i mam z 2.3200 = 2.3300, następnie 2.3400, 2.3500 itd, aż w końcu 2.4000

100 reklam da mi 1$, na jedna reklamę tracisz 30 sekund, na 100 reklam jakieś 3000 sekund + te wahania kilusekundowe na kolejne klikanie, zaykanie okien = co daje ci 50 minut + kilka minut,

czyli za godzinę pracy masz 1$ xD

już wiecej dostaniesz za roznoszenie ulotek, 5 zł? (nie wiem, bo nie roznosiłem, ale chyba tyle płacą)

Opublikowano

jo mam na bux to taki trik ze mam swoich 60 poleconych ale żadnego nie zapraszałem i zarabiam ponad 8$ dziennie

wystarczy program i 60 kont idzie ogarnąć w niecały miesiąc miałem ponad 100$:)

Opublikowano
jo mam na bux to taki trik ze mam swoich 60 poleconych ale żadnego nie zapraszałem i zarabiam ponad 8$ dziennie

wystarczy program i 60 kont idzie ogarnąć w niecały miesiąc miałem ponad 100$:)

Tak tak też Cie kochamy ;* a jak długo śniłeś?

Btw, Do bani ten bux juz lepiej iść do babciów i dziadków i zarobicie na premiuma w 1 dzień a nie w 1 miesiąc ;D

I nie spamic już bo i tak to będzie usunięte jak tylko kaka ten temat zobaczy...

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

Heh bux.to to dobra sprawa już 2 razy za kase z niego zamówiłem premke.

Ale kupowanie premki jest bardziej skomplikowane bo kase trzeba przelac na paypala itd....

Ja jakos mam konto premium na bux i kazdy mój refeffer zarabia dwa razy więcej a jakoś nie namawiam userów ani nie pisze debilnych noobskicyh tematów.

Temat do zamknięcia i do kosza.

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
Heh bux.to to dobra sprawa już 2 razy za kase z niego zamówiłem premke.

Ale kupowanie premki jest bardziej skomplikowane bo kase trzeba przelac na paypala itd....

Ja jakos mam konto premium na bux i kazdy mój refeffer zarabia dwa razy więcej a jakoś nie namawiam userów ani nie pisze debilnych noobskicyh tematów.

Temat do zamknięcia i do kosza.

Pozdrawiam

Szkoda tylko, że paypalem premki nie kupisz ;>

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano
Szkoda tylko, że paypalem premki nie kupisz ;>

Oco ci chodzi?

Właśnie ten cały cyrk polega na tym że po uzbieraniu 10$(minimalna kwota wypłaty) przelewamy ją na paypala i z paypala zamawiamy premium.

Przez paypala dokonuje sie płatności w różnych sytuacjach nawet na allegro.

Więc niewiem oco ci chodzi

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

• Dodaj nową pozycję...