Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfowanie u polaków 20iq heh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boostowanie kogoś... a później feeduje bo na wyższych dywizjach nie daje rady ._. po co smurfować komuś?

LukaSuper.png

Opublikowano

Boostowanie kogoś... a później feeduje bo na wyższych dywizjach nie daje rady ._. po co smurfować komuś?

Na tym koncie nikt nie gra rankedów oprócz mnie

Opublikowano

Daj tipy jak wyjsc do diamentu bo w platynie gnije ;///

Musisz ustawić golema brzydala na avatar (tak jak my teraz) albo defensywnego super miniona i przeciwnik odrazu sra w zbroje i ff 20 = free elo

f8wvxu.jpg

r9qqhn.jpg

A no i jeszcze obowiązkowo jakaś playlista, polecam Verbę 1,2,3,4,5,6,7,8 albo składanki Techno z 2000 roku.

Pomocnik
Opublikowano

Gratulacje. Jaką dywizję planujesz wbić? :) Challenger?

To jest jego smurf, on był bodajże w diax 1 na mainie i serię do mastera. Więc myślę, że jak będzie grał to mastera wbije ;)

Opublikowano

Gratulacje. Jaką dywizję planujesz wbić? :) Challenger? 

Dziena. No ja pretendent top1 i nick tak zmienię na polska gurom pl

To jest jego smurf, on był bodajże w diax 1 na mainie i serię do mastera. Więc myślę, że jak będzie grał to mastera wbije ;)

P R E T E N D E N T (zacząłem grać tydzień/półtora przed końcem sezonu i wbiłem z d5>promote do mastera w ~12 dni, więc.. P R E T E N D E N T)

Opublikowano

ja zaczynam grac mundo na midzie i z nim wbijemy czelendzer top 1 

mundo na midzie, jungle taric, top to trundle, a na adc to urgot bedzie leciec, na supp moze nunu, moje picki i damy rade

Opublikowano

wjebaliśmy gierkę, bo dostaliśmy 0;4;0 pantheona przez całą grę co zrobił mniej DMG od Nami, najprawdopodobniej boostowany, nie zrobiłem skrinka bo zapomniałem

@Edit typ nam wysłał prześwietlenie swojej czaszki i jest pusta heh

Pomocnik
Opublikowano

wjebaliśmy gierkę, bo dostaliśmy 0;4;0 pantheona przez całą grę co zrobił mniej DMG od Nami, najprawdopodobniej boostowany, nie zrobiłem skrinka bo zapomniałem

Czyli masz już serię do d4 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...