Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl FAŁSZYWE SS'y

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten screen nie jest podrobiony. Nawet jakby używał stemplowania i prze stemplował pixel po pixelu to i tak byłoby to widoczne przy dużej skali bo pixele by się obróciły. A tutaj są perfekcyjne i nie widać żadnych modyfikacji.

Grafikiem co prawda nie jestem ale kiedyś się bawiłem stemplowanie, fillowanie itp i zawsze widać różnice.

Screen jest ewidentnie podrobiony pzdr

Opublikowano

Również się nie specjalizuje w tym, tak jak zneel mówi do poprzednich nie było żadnych zarzutów, nie widzę by gdzieś flet nachodził na kostium jest w tych samych kratkach co 1 flet.

Wystarczy zobaczyć na pixele jak się różnią. Gdyby ss był nie podrobiony to każdy pixel byłby taki sam.

IDcncno.png

Opublikowano

Pan żałosny Timo dostał już bana na forum . Za multikonto też miałem spotkanie z tym śmiesznym chłopaczkiem który też "próbował" mnie ddosować lecz mu to trochę nie wychodziło .

mr76n6.png
Opublikowano

Jak dla mnie screeny są prawdziwe ;] data powstania screena i jego modyfikacji jest taka sama,chyba ze da sie to jakos zmienic (tą date).

Opublikowano

Może była taka akcja i nie było ale i tak catios się sflaczył tak więc mało os będzie na nim ;)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...