Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl FAŁSZYWE SS'y

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam , widząc pojawiające się tematy które mają na celu doprowadzić do upadku serwera , postanowiłem napisać jak z tym wszystkim było...

Sprawa z Timo/Timcio (na forum) <-- Lider gildii NieTaLiga ( nie jestem pewny czy to akurat ta gildia )

Pewnego dnia jakiś typek zapytał się czy nie zrobimy najmu ( przejścia krótkiego do innej gildii na czas wojny ) tak więc ja wraz z kolegami przeszliśmy do innej gildii na wojnę właśnie z "NieTaLiga" , bez problemowo wygraliśmy różnicą 50 tys pkt.

Kolejnego dnia , użytkownik o nicku Timo , zagościł na moim kanale na ts3 , i żałujcie ! że tego nie słyszeliście to było jak by pies szczekał przez 5 min bez przerwy , w tym momencie mówił a raczej groził że ma zamiar ddos'ować większość osób z mojej gildii , ja to zignorowałem...  jakieś 6/7 godzin po tym , nagle zaczęło wywalać kolegów z ts'a ( Sahagiela , Cornflakess ) przez 2h nie mogli wchodzić , bądź jak weszli to na 30 sec i zaś ich wywalało.I wtedy ten typek już mnie wkurwił , napisałem do niego w grze : 

pxf9i.png

[ SS nie jest pełny ponieważ , w dalszej części rozmowy zrozumiał o co mi chodzi , i zaczął udawać głupa. ] 

W raz z screen'em udałem się do Nukey'a który oczywiście nie będzie tolerował takiego zachowania , i jeszcze na jego ts'ie .

Więc zbanował skurwysyna.

10/15 min po tym jak j****y frajer został zbanowany , pojawiły się tematy na mpc oczerniające administrację. 

Który oczywiście były prawdziwe lecz pokazane w złym świetle , w pierwszym screenie była to pomoc przy zamiania , tak był to błąd Maxrika/Weighta , po prostu chciał pomóc i wszystko obróciło się przeciwko niemu.. ;C 

Inne screeny na których jest przedstawione że administracja daje itemki z is , są przerobione , ponieważ w jednym z tych screenów 

gwipqf.jpg

Był oddany tylko jeden pet i jeden kostium ! , jako iż jestem grafikiem odrazu w photoshopie zauważyłem iż ss jest PRZEROBIONY

przerobienie takiego ss'a jest niczym trudnym nawet  dla takiego idioty jak Timo.  

Serdecznie pozdrawiam sHaki !

Odkrywca
Opublikowano

Dobra dajcie sb siana z tym Castiosem... To bylo do przewidzenia po takim dziecinnym teamie.

Przecież takie posty powinny być karane , co to wnosi do tematu ? jak jakiś no-name pisze o dziecinnym teamie , a nawet nie wie ile mają lat i jak się zachowują... 

Castios jest jednym z najlepszych serwerów na jakich grałem , i nie pozwolę aby tacy ***** ,******* mogli go oczerniać.

Opublikowano

Najbardziej zaciekawił mnie ten fragment:

jako iż jestem grafikiem odrazu w photoshopie zauważyłem iż ss jest PRZEROBIONY

Gdzie widzisz na tym screenie dowód na przerobienie go? Wszystko jest tutaj z dokładnością do jednego piksela, jeżeli ktoś się chciał bawić żeby oczerniać tak marny serwer to beka.

Odkrywca
Opublikowano

Gdzie widzisz na tym screenie dowód na przerobienie go? Wszystko jest tutaj z dokładnością do jednego piksela, jeżeli ktoś się chciał bawić żeby oczerniać tak marny serwer to beka.

Może posiadasz , jakiś program graficzny , albo ts3 z checią Ci wytłumaczę w którym miejscu

są widoczne nie pasujące piksele.

Opublikowano

daruj sobie.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Przecież takie posty powinny być karane , co to wnosi do tematu ? jak jakiś no-name pisze o dziecinnym teamie , a nawet nie wie ile mają lat i jak się zachowują... 

Castios jest jednym z najlepszych serwerów na jakich grałem , i nie pozwolę aby tacy ***** ,******* mogli go oczerniać.

Synek nie denerwuj się tak ^^ Wiem że to pewnie twoje 1 zauroczenie jeśli chodzi o Castiosa.. Ale to jest tylko serwer z gotowych plików.. Nie ma po czym płakać...

Opublikowano

­

Może posiadasz , jakiś program graficzny , albo ts3 z checią Ci wytłumaczę w którym miejscu

są widoczne nie pasujące piksele.

Brak Ci w mózgu pixeli chyba, z*******y z Ciebie grafik widze sądzac po sygnaturze.

Serwer to dno, ale dalej tam grajcie, wasza sprawa, dzieciarnia tylko na Was zarabia i kupuja mefedrony czy inne narkomany (no offence endyś)

@Endymion_

W metinie nie ma takich kwadracików białoszarych  a u Ciebie są, ha, znalazlem. Jestem grafikiem?

Opublikowano

­

Brak Ci w mózgu pixeli chyba, z*******y z Ciebie grafik widze sądzac po sygnaturze.

Serwer to dno, ale dalej tam grajcie, wasza sprawa, dzieciarnia tylko na Was zarabia i kupuja mefedrony czy inne narkomany (no offence endyś)

je**e mnie twoja opinia, akurat twoje serwery nie mają nic szczególnego do zaprezentowania, także idź startuj już zrobisz każdemu ulgę jak nie będziesz się udzielał w tematach castiosa, bye

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Odkrywca
Opublikowano

­

@Endymion_

W metinie nie ma takich kwadracików białoszarych  a u Ciebie są, ha, znalazlem. Jestem grafikiem?

Po pierwsze k***a ta sygnatura ma z 5 lat , z konta nie korzystam zapraszam na fanpage : 

...

OxUu6vo.png

Zaznacz mi te obszary. Grafikiem nie jestem, ale na moje oko wygląda okej.

Nie widzisz nad tym fletem na dole niektóre piksele są bardziej szare , jest to oznaka wklejenia , może jest to zrobione w miare dobrze , lecz to widać.

Opublikowano

Witam , widząc pojawiające się tematy które mają na celu doprowadzić do upadku serwera , postanowiłem napisać jak z tym wszystkim było...

Sprawa z Timo/Timcio (na forum) <-- Lider gildii NieTaLiga ( nie jestem pewny czy to akurat ta gildia )

Pewnego dnia jakiś typek zapytał się czy nie zrobimy najmu ( przejścia krótkiego do innej gildii na czas wojny ) tak więc ja wraz z kolegami przeszliśmy do innej gildii na wojnę właśnie z "NieTaLiga" , bez problemowo wygraliśmy różnicą 50 tys pkt.

Kolejnego dnia , użytkownik o nicku Timo , zagościł na moim kanale na ts3 , i żałujcie ! że tego nie słyszeliście to było jak by pies szczekał przez 5 min bez przerwy , w tym momencie mówił a raczej groził że ma zamiar ddos'ować większość osób z mojej gildii , ja to zignorowałem...  jakieś 6/7 godzin po tym , nagle zaczęło wywalać kolegów z ts'a ( Sahagiela , Cornflakess ) przez 2h nie mogli wchodzić , bądź jak weszli to na 30 sec i zaś ich wywalało.I wtedy ten typek już mnie wkurwił , napisałem do niego w grze : 

pxf9i.png

[ SS nie jest pełny ponieważ , w dalszej części rozmowy zrozumiał o co mi chodzi , i zaczął udawać głupa. ] 

Nie wydaję mi się że to taki powód " Zrozumiał o co chodzi i przestał udawać głupa" Dokładnie zrozumiałem że chcesz mnie wrobić i napisałem prawdę. Nadal czekam na cały rozwinięty czat.

Owszem wiemy ile mają lat większośc poniżej 17 lat jedynie chyba Nukey ma +18 a i tak zachowuje się również dziecinnie jak reszta. Pozdrawiam zero szacunku i kultury

Gość Lajk™
Opublikowano

­

@Endymion_

Już nie pierdol że jesteś taki święty.

Nie, jest to wynik kiepskiego screena i rozmazania pikseli o kolorze fletu.

Ty k***a inny nie jesteś.

­

Opublikowano

Mi to wyglada na bana za freeko bo to nie dowod ze to on i poprostu wyszlo wrzystko na jaw tzn wrzystkie walki ;D

Opublikowano

Dziecinada... Ile Wy macie lat żeby kłócić się jak przedszkolaki?

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Przerobiony, nieprzerobiony... czy to ważne? Ważne jest to, że administracja handlowała,a  to już jest równoważące z navicatem, a nawet

jeśli nie to c**j nas to co wy tam sobie gadacie, ważne że był handel. Mogliście zrobić to w bardziej dyskretny sposób, np. wjebane komuś

do depozytu tych smiesznych kostiumów.... 

Co do tematu, myślę, że endymodion, asek, harnaś i inne osoby to są teraz jako tako reklamą serwera castios, ponieważ to według mnie jest

nakręcanie ludzi na ten serwer, nawet jak ktoś odejdzie to 20 wbije bo admini sprzedają eq więc można sobie co nieco przyciąć $$

Opublikowano

Przerobiony, nieprzerobiony... czy to ważne? Ważne jest to, że administracja handlowała,a  to już jest równoważące z navicatem, a nawet

jeśli nie to c**j nas to co wy tam sobie gadacie, ważne że był handel. Mogliście zrobić to w bardziej dyskretny sposób, np. wjebane komuś

do depozytu tych smiesznych kostiumów.... 

Co do tematu, myślę, że endymodion, asek, harnaś i inne osoby to są teraz jako tako reklamą serwera castios, ponieważ to według mnie jest

nakręcanie ludzi na ten serwer, nawet jak ktoś odejdzie to 20 wbije bo admini sprzedają eq więc można sobie co nieco przyciąć $$

Ale daj jakiś dowód, bo tylko zniechęcasz ludzi do serwera. Administracja pisała że pomagali przy wymianie, oddawali stracone itemy z is. No był otworzony handel, więc handlowali, ale dlaczego screen jest podrobiony? Bez sensu. Ktoś chce ich ujebać.

Opublikowano

Ten screen nie jest podrobiony. Nawet jakby używał stemplowania i prze stemplował pixel po pixelu to i tak byłoby to widoczne przy dużej skali bo pixele by się obróciły. A tutaj są perfekcyjne i nie widać żadnych modyfikacji.

Grafikiem co prawda nie jestem ale kiedyś się bawiłem stemplowanie, fillowanie itp i zawsze widać różnice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...