Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­oooo, tak! To jest to o co mi chodziło! Wreszcie serwer, który pozwoli na przypomnienie sobie dawnych czasów bez alchemii i enchantów. To było coś...

Życzę powodzenia przy starcie serwera, wbiję zobaczyć jak to się dzieje. ;-)

sygnatura.png

Opublikowano

Tak się składa, że start będzie za chwile xD

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

No i co? juz kilka sekund po 6:15 PM, a servera nadal nei ma no jak to tak xD Ej i tak btw. podajecie odrazu TS3 czy ejszcze nie ma? BO pogadabym bo nudno :v

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Już padł serwer xD

Connection refused

Chyba że tymczasowe błędy.

Dla ludzi grających na serwie: pusiapierdusia to ja xD

Opublikowano

Trzeba jeszcze popracować nad maszynką. I właśnie dlatego uważam, że wszystkie hostingi typu craftserve, fiberhost (hosting serwera) i inne to G U N W O. Najlepsze są normalne dedyki :)

Opublikowano

Łał :D Ale teraz działa. Tylko że jestem sam xD

Opublikowano

NEWS: Witam was bardzo serdecznie, wszystko co dziś się stało miało inaczej wyglądać! Cały start nie przebiegł zupełnie po mojej myśli więc z tej strony bardzo bym chciał przeprosić. Jutro, czyli w niedziele zrobię jak jak by nowy start.

Wszystko dopracuje już do końca i myślę że będzie się podobać. Dzięki wielkie że jesteście ze mną ;)

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Super pomysł na serwer szczególnie,że grałem od bety 1.8 więc będę mógł się trochę cofnąć do starego MC. Dzisiaj o której jest przewidywany start serwa?

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Serwer już działa, zaraz będzie podany download dla non-premium plików 1.5_01 ( pod opisem serwera)

edit:

Pobieranie już dodane -  zapraszam do gry! ;)

edit 2:

Dzięki wielkie za tyle wyświetleń :D Jestem naprawdę zaskoczony rozgłosem. Dzisiaj w ten temat weszło w ciągu 25min około 700 osób WOW !!!

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Serwer nie działa. Mapa jest nowa czy stara z pierwszego startu? Bo tam już osadę budowaliśmy :C

Opublikowano

Serwer mega lecz mam dwie irytujące rzeczy no może jedna bo jedną próbujecie naprawić ( wywalanie serwera na 5 sekund ) ale też mnie wkurza jedna rzecz. Nie można sprawdzić czy ktoś jest na serwerze. Moglibyście dodać do permisji gracza komendę /list ? Niestety od tej wersji nie ma TAB także.. PS. Polecam jak najbardziej i trzeba pozapraszać więcej ludu bo jak na razie to gra garstka.

Opublikowano

Serwer mega lecz mam dwie irytujące rzeczy no może jedna bo jedną próbujecie naprawić ( wywalanie serwera na 5 sekund ) ale też mnie wkurza jedna rzecz. Nie można sprawdzić czy ktoś jest na serwerze. Moglibyście dodać do permisji gracza komendę /list ? Niestety od tej wersji nie ma TAB także.. PS. Polecam jak najbardziej i trzeba pozapraszać więcej ludu bo jak na razie to gra garstka.

Komenda /who (/list) jest specjalnie zablokowana. Może ją odblokuje lecz przy wejściu na serwer wyświetla się czy ktoś jest i kto jest ;) Więc nie ma sensu tego dodawać no chyba że ci to nie wystarczy to wtedy dodam :D A co do wywalania serwera to nie ma możliwości naprawy tego.  Hosting ciągle manipuluje serwerem a specjalne wykrywacze crashów i td na hostingu są pod serwery 1.7 więc to hosting powoduje te problemy. Wykrywaczka zrobiona pod serwery nowej generacji wykrywa błąd podczas sprawdzania czy z serwerem jest wszystko dobrze - i co? mówi mi że serwer nie działa poprawnie więc uruchamia restart :/ lecz serwer pracuje normalnie :D. I z tymi problemami trzeba się zmagać na becie w dzisiejszych czasach :/ lecz UPDATE który zrobię za kilkanaście dni wprowadzi nowy hosting, parę dodatków i przede wszystkim stabilność działania :) Zapraszam na serwer!

13_mpcforum-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...