Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DO - początek

darkbak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nigdy nie grałem w DO, lecz chciał bym zacząć i pierwsze pytanie jest takie czy jest jeszcze sens w to zaczynać, czy dam rade utrzymać się ? I jaki serwer wybrać 1,2,3 ? 

Opublikowano

jeżeli lubisz bić ciągle npc każdego dnia przez ok rok lub więcej to warto dużo ludzi ma wybocone już konta inni dają dużo kasy
co do servera pl1 więcej ludzi pl2 mniej pl3 jeszcze mniej  polecam kup konto starą full elite za grosze kupisz i masz łatwiej

PSlqjGC.png

Opublikowano

Przecież na PL3 jest więcej niż na PL2.... 

Jeśli chodzi o zaczynanie to na pewno nie na Polskim... 

Najlepiej jakiś zagraniczny z innym czasem... Np USA. Tam z handelem będziesz mial łatwiej i szybciej do czegoś dojdziesz....

LukaSuper.png

Opublikowano

Nie opłaca się zaczynać. Dark jest tak skonstruowany że jeżeli nie włożysz ani złotówki będziesz coraz gorszy.

Na czym  to polega?

Po prostu DarkOrbit jest tak zrobione że jak próbujesz tylko grać bez bocenia i wkładania hajsu będziesz cały czas w plecy.

Aktualizacje w DO są tak zrobione że nie zdąrzysz zrobić full konta z obecnym wypo bo już jest jakaś nowość.

Jeżeli chcesz zaczynać to najlepiej od razu uzbierać sobie troche kasy i kupić konto które już coś ma ...

Opublikowano

Teoretycznie jeśli się potrafi i ma się czas to można zrobić dość sporo.... miesiąc mi starczył aby zrobić FE z 1 LF-4. Nie był to no life ani bot. Grałem w DO od starego clienta i mam troszke doświadczenia....

Jeśli masz zamiar wydawać pieniądze to bardziej polecam kupić gotowe konto na allegro. UFE można kupić za około 150zł gdzie przy wydawaniu pieniędzy w DO zapłaciłbyś dużo mniej. ew. można kupić kredyty na allegro jeśli już chcesz robić sam konto...

Darkorbit niestety zmieniło się w gre komercyjną i nic z tym nie zrobimy ale trzeba sobie jakoś dawać radę/

LukaSuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...