Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Trelis.eu

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro Cannzas jest w teamie nadal polecam serwer. Naprawdę godny uwagi. Miejmy nadzieję, że podbiję scenę Metin2. Czekam na start wraz z gildią :)

4kbucl.png
Opublikowano

Dobra na początek to tak! :D

Historia Asfena! :D

Tak wiem miałem te 8 serwerów które stały dosyć krótko, ale kto wie ten wie że serwery zawszę od strony Technicznej robiłem sam i go sam prowadziłem i było ciężko się utrzymać.

Wkońcu zrozumiałem że robienie serwerów solo to jest głupota i ciężka rzecz, nie potrafię sam utrzymać serwera.

Wkońcu napisałem do Rykoxa i Dezana i Moriego i Cannzasa i byliśmy skłonni podjąć współpracę serwer robimy od Listopada ponad 4 miechy także wszystko testowaliśmy, dodawaliśmy, aby się z*********e wam graczą grało.

Tak wiem że są hejty w moją stronę lecz ten kto grał na moich serwerach wie że nie były złe, zajmowałem się nimi, były eventy itd, poprawiałem codziennie błędy/bugi.

Na Ethori serwer stał bez IS aby udowodnić wam że serwer jest nie pod hajs.

Ten serwer myślę że wypali ponieważ robię go z Rykoxem który z*********e się angażuję w serwer potrafi dużo tyle co ja prawie, razem idzie nam ładnie oraz zwinnie szybko w pracy przy serwerze.

Dogadujemy się co jest najważniejsze ja robię jedno, Rykox drugie Mori i Dezan dają pomysły i tak robimy dalsze prace nad serwerem.

Wiem, wiem nie ma sensu ukrywać się pod innym nickiem dlatego będę zwykłym normalnym "Asfenem" pod tym nickiem w Teamie.

Tyle chciałem dodać od siebie i zanim z hejtujecie dajcie mi taką Ostatniutką szansę się wykazać teraz nie "Solo" lecz z Rykoxem. ;)

Pozdrawiam Asfen.

Zapraszamy na betę która odbędzie się 5 Marca o godzinie 19:00.

Forum serwera na które zapraszamy:

Forplayer.pl
Opublikowano

Dobra na początek to tak! :DH

Historia Asfena! :D

Tak wiem miałem te 8 serwerów które stały dosyć krótko, ale kto wie ten wie że serwery zawszę od strony Technicznej robiłem sam i go sam prowadziłem i było ciężko się utrzymać.

Wkońcu zrozumiałem że robienie serwerów solo to jest głupota i ciężka rzecz, nie potrafię sam utrzymać serwera.

Wkońcu napisałem do Rykoxa i Dezana i Moriego i Cannzasa i byliśmy skłonni podjąć współpracę serwer robimy od Listopada ponad 4 miechy także wszystko testowaliśmy, dodawaliśmy, aby się z*********e wam graczą grało.

Tak wiem że są hejty w moją stronę lecz ten kto grał na moich serwerach wie że nie były złe, zajmowałem się nimi, były eventy itd, poprawiałem codziennie błędy/bugi.

Na Ethori serwer stał bez IS aby udowodnić wam że serwer jest nie pod hajs.

Ten serwer myślę że wypali ponieważ robię go z Rykoxem który z*********e się angażuję w serwer potrafi dużo tyle co ja prawie, razem idzie nam ładnie oraz zwinnie szybko w pracy przy serwerze.

Dogadujemy się co jest najważniejsze ja robię jedno, Rykox drugie Mori i Dezan dają pomysły i tak robimy dalsze prace nad serwerem.

Tyle chciałem dodać od siebie i zanim z hejtujecie dajcie mi taką Ostatniutką szansę się wykazać teraz nie "Solo" lecz z Rykoxem. ;)

Pozdrawiam Asfen.

Zapraszamy na betę która odbędzie się 5 Marca o godzinie 19:00.

Forum serwera na które zapraszamy:

Forplayer.pl

Dajemy wam szansę. Asfen+Rykox+Cannzas pompa serwer. Czekamy na start. Ja wbiję z gildią 20osobową !

4kbucl.png
Opublikowano

Zaraz zaraz, co tu robi screen ze sprzedazy postaci na virtualu? :O

2ingk1.jpg

Ponieważ mamy handel postaciami taki jak oni. ;)

Niezły team,z czystym sercem polecam ;)

Dzięki Muszak wbijaj na start. :D

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, prezentacja nawet w miare.

Ps:To serwer Asfena? 

Tak mój pisałem wyżej. ;)

Jesteśmy razem z Rykoxem założycielami tego serwera. ;)

Opublikowano

Nie polecam, zero nowości wszystko z MPC :P

Powiedział arelek który sam nie ma na swoim serwie nic nowego.

A przepraszam ty nie tylko twój technik.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Nie polecam, zero nowości wszystko z MPC :P

spójrz na swój serwer kolego, który skończy tak jak każdy serwer Youtubera :)

4kbucl.png
Opublikowano

Ponieważ mamy handel postaciami taki jak oni. ;)

Przeciez ten screen nijak ma sie do tego opisu.

" Na serwerze będzie można handlować postaciami.

Czyli kupujemy butelkę z ItemShopu i możemy w niej zaklinać postać jaką chcemy, następnie możemy ją sprzedać innemu graczu lub na tobole.

Butelkę również będzie można zdobyć z Bossów 10% a wydropienie."

Po za tym chyba nie chcesz mi powiedziec, ze cala kwestie dialogowa macie taką samą.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czyli kupujemy butelkę z ItemShopu i możemy w niej zaklinać postać jaką chcemy, następnie możemy ją sprzedać innemu graczu lub na tobole.

Po za tym chyba nie chcesz mi powiedziec, ze cala kwestie dialogowa macie taką samą.

może mają ten sam quest? ;) Co to ma do rzeczy ??

Jak będzie z reklamą ?

4kbucl.png
Opublikowano

Hahha, uwaga, bo przybył rycerz Vir****mt2 ;p zawsze wszystko hejtujesz i polecasz tylko ten 1 serwer. Trochę to nudne.

Prezentacja serwera ładna, administracji nie znam, więc nie oceniam. Życzę powodzenia

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Powiedział arelek który sam nie ma na swoim serwie nic nowego.

A przepraszam ty nie tylko twój technik.

Mamy chociaż source którego wy nawet byście pewnie nie odpalili ;/

S1pJcl8.png

Opublikowano

Oczywiście polecam bo Rykox i zapraszam na serwer.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Hahha, uwaga, bo przybył rycerz Vir****mt2 ;p zawsze wszystko hejtujesz i polecasz tylko ten 1 serwer. Trochę to nudne.

Prezentacja serwera ładna, administracji nie znam, więc nie oceniam. Życzę powodzenia

bo to członek administracji stary zrozum ....

Kiedy beta?

4kbucl.png
Opublikowano

bo to członek administracji stary zrozum ....

Kiedy beta?

Beta rozpoczyna się 5 marca więc serdecznie zapraszamy:).

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Beta rozpoczyna się 5 marca więc serdecznie zapraszamy:).

o to super. Prezentacja już wróciła i jest git.

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...