Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] Hosting OVH pod boty muzyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaki serwer kolego. Ts.mpcforum.pl nie zbyt dobrze działa co nie @992255?

Jak się kupuje OpenVZ to nie ma prawa dobrze działać. 

Opublikowano

Mam VPS Classic 1 od OVH i dwa boty na raz chodzą luźno, choć czasem jest mała ścinka, ale na tyle mała, że nie sposób powiedzieć czy coś z maszyną, czy z moim netem. Z trzema botami nie próbowałem, ale sądząc po teraźniejszym zużyciu CPU, to jeszcze ze dwa boty powinny się zmieścić.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Mam VPS Classic 1 od OVH i dwa boty na raz chodzą luźno, choć czasem jest mała ścinka, ale na tyle mała, że nie sposób powiedzieć czy coś z maszyną, czy z moim netem. Z trzema botami nie próbowałem, ale sądząc po teraźniejszym zużyciu CPU, to jeszcze ze dwa boty powinny się zmieścić.

Czyli wróżysz z fusów czy kuli? To jest OpenVZ cieszyłbym się, że 2 boty działają. 

Opublikowano

Teraz chodzą dwa boty, masz, zazdrość. attachicon.gifuploadfromtaptalk1431726507798.jpg

Nie wiem czy chcesz pokazać głupotę, że odpalasz z roota. Czy głupotę, że nie wiesz jak działa OpenVZ.. Tylko nie płacz, jak jakieś dziecko na matce zacznie stawiać mc i nie będzie działał płynnie 1 bot ;) 

Opublikowano

Uwielbiam jak ktoś się czepia wszystkiego, ale starannie omija temat, który chcę mu przekazać <3 jak masz dobrze zoptymalizowane, to pójdzie nawet na najgorzej maszynie.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Uwielbiam jak ktoś się czepia wszystkiego, ale starannie omija temat, który chcę mu przekazać <3 jak masz dobrze zoptymalizowane, to pójdzie nawet na najgorzej maszynie.

Jak chcesz zoptymalizować vps?  Zwłaszcza, że ta twoja padaka to OpenVZ. W którym nie masz nic zagwarantowane poza dyskiem.. Odpal sobie na localu debiana przydziel do niego 0.5 ghz i 500mb ramu i zobaczmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...