Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czy Ardanis ?

geren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie moje pytanie brzmi lepiej grac na Pandorze czy Ardanis ? Prosiłbym o rade i jesli polecicie mi któryś z serwerów to dlaczego ? Podczas gry chciałbym się nastawic na PvP(wojny)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PandoraMT2. Jeśli szukasz serwera stabilnego i nie liczysz na topkę i inne śmieszne rankingi. ­

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Na pandorze masz syf boty w av2 jak i w swiatyni w pvp ass i inne bzdety wojownik mental lata ze skillami bodego itp

Na Ardanis nie ma czegos takiego 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Gram na Pandorze lata i tylko kilka razy, można policzyć na palcach jednej ręki, ludzi którzy grają na as. Boty fakt są, ale gdzie ich nie ma?

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

Jasne że Ardanis ubawisz się tam świetnie polecam go gra duża ilość graczy :P

Cyrk.png

Opublikowano

Na Ardanis nie grałem ale mogę Ci tak w 80% polecić Pandorę ponieważ jest tam dużo graczy i wojen których szukasz. Na Pandorze niestety jest strasznie słaby kontakt z Administracją bynajmniej jest takie moje zdanie ale skoro chcesz sporo wojen to Pandora jest dla Ciebie.

701e5b581acb1.png

Gadu-Gadu: 11775833
Prywatną Wiadomość

Opublikowano

Ja bym polecił Ardenisa, jednak jest nowszy, łatwiejszy według mnie, masz tam co tydzień wojnę królestw, administracja często siedzi, coś robi, botów jest mało (O ile jakieś są), graczy dosyć sporo... Ciężko coś powiedzieć mi o Pandorze, ale z relacji osób, które tam grają wiem, że jest dosyć ciężko.

Opublikowano

Nie graj w Metina to psuje głowe ...

Pandora: nie polecam  brak administracji ,boty , as,wh i mleczarstwo. Jedyny + stoii kilka dobrych lat.

Ardanis : nie gralem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...