Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchantowanie od 1lvl do 10000 lvl

toldi555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez pobierania zbędnych pluginów

Wymagane pluginy:

- ESSENTIALS

Wchodzimy do plugins->essentials->config.yml(otwieramy za pomocą notatnika lub notepad++)->szukamy 372 linijki i widzimy taki napis

87800913685601343372.jpg

Zmieniamy z false na true

71306545940930211604.jpg

W grze lub w konsoli wpisujemy

57497125693085473707.jpg

efekt

73264661498291014566.jpg

Jeśli pomogłem zostaw like  :)

Jezeli pomoglem zostaw like :)

Opublikowano

Z jednej strony przydatne, bo często widzę osoby na forum, które o tym nie wiedzą i piszą temat pt. "Jak zrobić enchant na 10lvl!?", z drugiej mogłeś coś jeszcze dopisać (np. listę wszystkich enchantów).

Całość napisana jest bez zbędnego lania wody i można powiedzieć, że estetycznie.

Opublikowano

Z jednej strony przydatne, bo często widzę osoby na forum, które o tym nie wiedzą i piszą temat pt. "Jak zrobić enchant na 10lvl!?", z drugiej mogłeś coś jeszcze dopisać (np. listę wszystkich enchantów).

Całość napisana jest bez zbędnego lania wody i można powiedzieć, że estetycznie 

Mogę to dodać ale wszystkie enchanty są już wypisane podczas trzymania przedmiotu który chcemy enchantować wystraczy że się wpisze /enchant

Opublikowano

Szok, nie wiedziałem nawet o tej opcji. Dzięki, że wstawiłeś, bo uświadomiłem sobie, że tak naprawdę mały szczegół zastępuje jakieś pluginy na dodatkowe enchanty (+100 itd.)

Opublikowano

Szok, nie wiedziałem nawet o tej opcji. Dzięki, że wstawiłeś, bo uświadomiłem sobie, że tak naprawdę mały szczegół zastępuje jakieś pluginy na dodatkowe enchanty (+100 itd.)

W essentials jest jeszcze więcej opcji które zastępują pluginy takie jak: colored sign, iconomy, chestshop, itp.

Opublikowano

No jak dla mnie no bezużyteczne.Ale jakiemuś początkującemu możesz pomóc. [jest wiele lepszych pluginów na łatwiejszy enchanting typu /sharpness 60 i przedmiot trzymany w ręce ma ten enchant]

Opublikowano

No jak dla mnie no bezużyteczne.Ale jakiemuś początkującemu możesz pomóc. [jest wiele lepszych pluginów na łatwiejszy enchanting typu /sharpness 60 i przedmiot trzymany w ręce ma ten enchant]

No ale poco zasmiecac serwer dodatkowymi pluginami jak jest to w jednym :/

Opublikowano

Bo ja się nie znam, z tego poradnika wynika, że możemy zrobić miecz który zadaje jakie się chce obrażenia, tak?

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Bo ja się nie znam, z tego poradnika wynika, że możemy zrobić miecz który zadaje jakie się chce obrażenia, tak?

Zadaje tyle obrazen na jaki go enchantujesz czym wyszy tym wiecej dmg , ale tez mozesz ulepszac inne przedmioty. Tylko na serwie nie radze dawc na kilof szczescie 10000 bo serwer wywala

Opublikowano

Poradnik krótki i na temat. Swoją drogą to jaki jest sens enchantować cokolwiek na tak duże lvl?

Serwer WarRush - survival + frakcje

warrush.csrv.pl

2.png

Opublikowano

Poradnik krótki i na temat. Swoją drogą to jaki jest sens enchantować cokolwiek na tak duże lvl?

Np. mozesz zrobic przedmioty na serwie na take prot X i sprzedawac w itemshopie, dodac do rangi, itp.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...