Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzieś tak tydzień temu kupiłem sobie serwer na FiberHoscie pod IRC / Strone wszystko spoko aż do nagłego pierdolniecia VPSa nikt z obsługi się nie przynaje mówią mi że to moja wina - Na serwerze nei działa SFTP a w SSH wszystko co wpisze jest nie znaleziona komenda i nagly wysyp maszyny i przez caly nastepny dzień maszyny NIE MA po prostu nie odpowiada na pingi, nic a nic umarła pisze do nich czekam dzień na odpowiedz dostaje że to moja wina i nagle magicznym sposobem maszyna się naprawiła (?) dobra myslalem ze to tylko jeden raz dziś koło godziny 11 znów ta sama sytułacja ale tym razem po prostu maszyna traci połączenie z internetem IP nie odpowiada nic sie nie dzieje mozna formatować VPSa do woli nic Napisałem o 12 do BOK odpowiedzi brak wiec napisałem na maila i dostałem taka o to odpowiedz "Pana serwer nie działa, i działać nie będzie ponieważ jego system się nie uruchamia. Nie ma to żadnego powiązania z Nami. 

Proszę wykonać re-instalację i zatrudnić technika, który będzie potrafił skonfigurować i zabezpieczyć serwer." Jebłem i nie wstaje ZROBIŁEM TO CO Pan z "pomocy technicznej" kazał i gówno maszyny nima

Kupiłem maszyne na miesiac mam ja tydzien działała uwaga... 4 DNI! lepiej bym wyszedl gdybym postawił apache na kompie -,-

Odradzam kupowania na tym hostingu czegokolwiek bo mija się to z celem lepiej wyjdziecie jak bedziecie hostować sobie serwer w domu niż na tym hostingu.

Pozdrawiam, 

KoMaR1911

Mój serwer pod strone i IRC : 1GB Ram, 1 vCore  NIE, NIE KUPIŁEM TAM SERWERA POD KLOCKI.

kwwLI6C.png

Opublikowano

hahaa, tak jak myslalem fiber to gowno

dzieki za to, juz mialem kupowac ale mnie powstrzymales

tak samo odradzam craftserve !!! bo jest poprostu słaby, zeby nie powiedziez zalozny

Jedyny hosting ktory popieram to pukawka.pl

Opublikowano

Pukawka... Myslalem ze jest dobre, ale po tym co zrobili, nigdy juz tam nie wejde nawet. Nie dosc, ze na serwerze wykorzstywany RAM to niecałe 1GB, CPU cały czas ponad 200%, serwer mi wywalalo caly czas... Pluginy mialem takie: worldguard, worldedit, permissionsex, essentials... Nie polecam.

@topic

Tak jak podejrzewalem, fiberhost - jedno wielkie g****o.

Ja tam bym sie wiele nie spodziewal po nich, oszusci jakich mało.

Opublikowano

Tja ja już znam te twoje IRC ;p. Ale z tym to masz racje z tym hostingiem a szczegolnie z pomocą to nerwicy mozna dostać.

rias_gremory_signature_by_darkade22-d7cu9xi.png
Opublikowano

Też nie polecam :) nie raz miałem problemy. Support zawsze zwalał na mnie i kazał tak jak pisał komar robić "formata" vps'a.

Totalne dno.

Opublikowano

Ja natomiast nigdy nie miałem z nimi problemu. Kupiłem u nich vpsa pół roku temu na testy i sprawował się świetnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...