Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka mysz polecana?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja stara myszka ktora kosztowala 100 zl sie juz troche psuje bo pokretlo w niej strasznie przeskakuje przez co nie da sie przyblizac oddalac za bardzo. Mysle ze moglbym teraz wydac troche wiecej na nowa myszke do komputera. 

Jaka moglibyscie mi polecic ? Wazne zeby byla raczej przewodowa (wtedy tansza :)  Zazwyczaj gram w lola/ metina/ tibie.  Myslalem nad tych z firmy razer ale sa strasznie drogie 

u1lc.png
Opublikowano

nie wiem jak inni ale ja nie czuje zadnych roznic pomiedzy myszka za 200 zl a za 40, mialem raz waspomnianego razera, zepsul sie przesiadlem sie na hama torino (zwykla z marketu)

i zadnej roznicy nie czuje, no moze razer troche lepiej w reku lezal ale to kwestia przyzywczajenia tylko mysle.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

nie wiem jak inni ale ja nie czuje zadnych roznic pomiedzy myszka za 200 zl a za 40, mialem raz waspomnianego razera, zepsul sie przesiadlem sie na hama torino (zwykla z marketu)

i zadnej roznicy nie czuje, no moze razer troche lepiej w reku lezal ale to kwestia przyzywczajenia tylko mysle.

Ja wczesniej uzywalem takiej zwyklej ale gdy kupilem taka za 100 zl  (X7 ) odczulem spora roznice bo miala dodatkowe przyciski i regulacje tempa myszki ( chociaz i tak caly czas na jednej mam ustawione )

u1lc.png
Opublikowano

no wlasnie co do dodatkowych przyciskow nigdy ich nie uzylem :)

ale twoj wybor jak masz siano to czemu nie, drozsze myszki sa ladniejsze i sa bardziej dokladne :) ale jak mowilem ja roznicy nie widze xD

a do lolqa metina i tibi to sprawdzi sie myszka za 5 zl  :) te drozsze mysle nadaja sie tylko do fpsow, tam jednak liczy sie dokladnosc.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...