Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S1 how?!

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Got Banned znajdz sobie ludzi do grania, na randomach nie mozna polegac bo zazwyczaj to są ruskie imbecyle, które po angielsku znają tylko 5 słow "go" "A" "B" "fucking" "retard"

Opublikowano

Statystyki nie grają :^) 

Znajdź sobie ogarniętą piątke i graj, bo tak to Ci dobierze 'cyka' i przegrana ;_;

przeszkadzaja ci? gram codziennie z ruskami, jak ty mowisz k***a to on mowi cyka a graja dobrze jak na range swoja i pogadac sie da:)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

mam pelno takich osob i z nimi gram czasami mam po 5 wygranych z rzedu ale to nic i tak albo przegramy albo nie bedzie awansu...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

@Got Banned to graj z nimi, awans w koncu wejdzie, a przegrywać też trzeba, inaczej bys sie niczego nie nauczyl.

okej a zeby juz nie zakladac nowego tematu czy idzie jakos sie odwolac od bana? bo wczoraj 20 minut po unbanie z 7dniowego bana mialem w grze 2 boty wlazily czesto pod celownik i po 20 minutach gry znow mam bana na 7 dni :D chce w koncu cos pograc ;x

Opublikowano

okej a zeby juz nie zakladac nowego tematu czy idzie jakos sie odwolac od bana? bo wczoraj 20 minut po unbanie z 7dniowego bana mialem w grze 2 boty wlazily czesto pod celownik i po 20 minutach gry znow mam bana na 7 dni :D chce w koncu cos pograc ;x

nie

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Aby awansować musisz wygrywać pod rząd otwierać itd.

Twoje ogólne staty nie grają roli

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Aby awansować musisz wygrywać pod rząd otwierać itd.

Twoje ogólne staty nie grają roli

non stop otwieram wygrywam po 5 gier czasami z rzedu majac po 8 mvp+ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...