Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban - reporty za L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiem to co każdy, oczywiście że jest możliwość, poza tym l# miał już swoje banwavy  więc ban zawsze może być, nigdy nic nie wiadomo czy rito znowu czegoś nie dodało w patchu.

Opublikowano

Witam ma pytanie gram xerathem i kazdy pisze co gre albo co 2 i reprtuja mnie niby jest szansa ze dostane przez to bana?

Dostaniesz bana może jutro może za rok badz pewny #Zaprawde powiadam smurfy mieć musisz by joduska silna w Tobie byla. Ja mam kilka smurfow 20 + lvl na wszelki wypadek skiny z mkjogo nie inwestuje wgl w lola bo juz 3 konta polecialy :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Jak cheatujesz to normalne że w końcu dostaniesz bana. Riot coś zmieni w systemie anti-cheat i jodus tego nie zauważy albo riot bedzie dostawal dużo reportów (nagrań) na Ciebie. Dlatego ja nie mam maina, gram na kilku kontach a jak dstana bana to crackuje sobie. Możesz jeszcze sprawdzić mój temat Ban a LeagueSharp, napisałem tam kilka porad jak zmniejszyć ryzyko bana.

Opublikowano

99% banów za cheatowanie to głownie ban wave'y czyli wina po stronie administracji L#/BoLa. 

A tak to strasznie ciężko wyłapać bana. Taki Nitro, Selex czy Landiago dostali bana bo :

1] Nitro wstawił filmik jak robi "plejsy" Cassiopeią i głupek nie zczaił, że na tym widać jak lecą mu E z pleców.

2] Selex narobił sobie wrogów i grał nawet na Disa perfidnie na BoLu, który był jeszcze wtedy casterem ESL'a więc powiedzmy, że miał jakąś tam znajomość by go udupić.

3] Landiago, nie oszukujmy się : DDosował swoje gierki by nie przegrać, cisnął only Cassio (full odpały), chwalił się skryptami.

A taki szarak jak Ty może spokojnie grać. Sam o tym wiem bo cisnąłem full giereczek "only mid" Xerathem i wiele reportów zbierałem przez rok. A bana dostałem dopiero w banwave.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Najlepiej odpisz im cos w rodzaju: "stop crying", "ok, fine", "sure....", etc

i zmutuj go... nie ma sensu sie bawic z takimi ludzmi, a na koniec gry i tak na 90%

zapomni dac ci reporta... 

szanse na bana masz minimalne... 

­Keelah se'lai

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKorean Smurf Bol chyba nigdy nie miał banwave

Topic: Report zazwyczaj =/= ban. Gdyby ktos ciebie nagral etc. to jakies ryzyko jest.

Kiedyś ludzie wysłali nagranie gry skryptera z diamentu. Riot powiedział, że nie ma wystarczających dowodów żeby go zbanować. Uznali, że na tym poziomie ludzie już ogarniają omijanie skillshotów. Podczas gdy był on pewnien, że dostanie bana założył AMA na reddicie. Wtedy dopiero Riot go zbanował.  xD

Zobacz: https://www.joduska.me/forum/topic/15733-51-replaysharp-opgg-recording-notifier-recorderbędziesz wiedział kiedy ktoś nagrywa twoją grę przez op.gg, wtedy wyłącz evade, a najlepiej wszystkie skrypty.

Opublikowano

Topic: Report zazwyczaj =/= ban. Gdyby ktos ciebie nagral etc. to jakies ryzyko jest.

Kiedyś ludzie wysłali nagranie gry skryptera z diamentu. Riot powiedział, że nie ma wystarczających dowodów żeby go zbanować. Uznali, że na tym poziomie ludzie już ogarniają omijanie skillshotów. Podczas gdy był on pewnien, że dostanie bana założył AMA na reddicie. Wtedy dopiero Riot go zbanował.  xD

Zobacz: https://www.joduska.me/forum/topic/15733-51-replaysharp-opgg-recording-notifier-recorderbędziesz wiedział kiedy ktoś nagrywa twoją grę przez op.gg, wtedy wyłącz evade, a najlepiej wszystkie skrypty.

Byl banwave juz kiedyś :P

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Reddit nie zawsze równa się banowi. Taki G00D (na forum taki tutaj ma nick) został przyłapany na graniu Xerathem i nagrano go jak ultuje low hp chyba Oriannę (mógł easy ją dobić) a nagle skrypt zmienił mu cel na Shaco 50% hp.

PS Możliwe, że to było na odwrót bo nie pamiętam ale tak czy siak bana nie dostał mimo, że było dużo tysięcy wyświetleń tego tematu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Reddit nie zawsze równa się banowi. Taki G00D (na forum taki tutaj ma nick) został przyłapany na graniu Xerathem i nagrano go jak ultuje low hp chyba Oriannę (mógł easy ją dobić) a nagle skrypt zmienił mu cel na Shaco 50% hp.

PS Możliwe, że to było na odwrót bo nie pamiętam ale tak czy siak bana nie dostał mimo, że było dużo tysięcy wyświetleń tego tematu.

Bo to nie jest powód do bana..mogę sobie focusować nawet full builded Garena z full Hp, kiedy obok mnie stoi inna postać z 10HP. 

A za reporty nie masz się czym martwić, bana nie dostaniesz na 90% ^^

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ja Xerathem jechałem do d1 ciągle pisali, że nagrywają reportują, a bana nie dostałem. :)

Lepiej chodz wbijac challengera bo solo mi sie nie chce !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...