Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie
Na początku chciałbym wyjaśnić, że zawsze jest ryzyko zostania zbanowanym jeżeli używasz programów trzecich. Programy które inicjują w grę przykładowo LeagueSharp są całkowicie nie dozwolone w League Of Legends co jest potwierdzone w Terms of Use Riot Games.
z9dck6.jpg

League of Legends Anti-Cheat
Riot w patchu 4.13 dodał system anti-cheat który natychmiast został wykryty i ominięty, co oznacza, że LeagueSharp jest w 99% bezpieczny.
joduskame zawsze sprawdza czy Riot Games coś zmienia i natychmiast się tym zajmuje. NIGDY nie wydamy update'a LeagueSharp przed dokładnym badaniem.

Czy Riot Games wie o LeagueSharp?
Oczywiście, dzięki np. Redditowi Riot wie o tym oprogramowaniu, więc większy rozgłos nie powinien zaszkodzić projektowi.

Zmiejsz szansę zablokowania konta
  • Nie mów o L# w champion select, grze i chacie.
  • Nie mów swoim znajomym o L#, mogą być złośliwi i zreportują cię.
  • Nie dyskutuj z ludźmi, którzy coś podejrzewają, ignoruj ich
  • Nie używaj hotfixów, zawsze jest ryzyko, że Riot doda jakieś zabezpieczenia i joduskame nie będzie miał czasu na sprawdzenie tego.
  • Wyłacz wszelkiego rodzaju exploity.
  • Wyłącz skrypty które pozwalają unikać skillshotów np. Evade#. Jest to bardzo zauważalne.
  • To normalne, że zmissujesz niektóre skillshoty i nie ma potrzeby aby szaleć z unikaniem Syndry lub Xeratha (zwłaszcza jego ultimate)

Edit: Co jakiś czas są banwave'y, ale to chyba normalne, że jak cheatujesz to wkońcu dostaniesz bana. Jeżeli zależy Ci na twoim koncie nie graj na nim, cheatuj na smurfie.

Opublikowano

Było już gdzieś... 

nie pamiętam gdzie...

Ale na 100% gdzieś już to czytałem...

Może dlatego, ze ja to pisałem na jodusce

Opublikowano

"Wyłącz skrypty które pozwalają unikać skillshotów np. Evade#. Jest to bardzo zauważalne." 

Czyli najlepiej żeby nie grać na tym skrypcie :D?

Opublikowano

"Wyłącz skrypty które pozwalają unikać skillshotów np. Evade#. Jest to bardzo zauważalne." 

Czyli najlepiej żeby nie grać na tym skrypcie :D?

Evade rysuje również drogę skillshotów, więc nie koniecznie wyłączyć cały skrypt, a po prostu samemu unikać skillshotów wtedy to wygląda naturalnie. Evade czasami żeby uniknąć czegoś zaczyna się dziwnie kręcić.

Opublikowano

"joduskame zawsze sprawdza czy Riot Games coś zmienia i natychmiast się tym zajmuje"

A to nie jest teraz tak że on wszystkich wykiwał, sprzedał graczy Riotowi i wszyscy go nienawidzą?

Opublikowano

"joduskame zawsze sprawdza czy Riot Games coś zmienia i natychmiast się tym zajmuje"

A to nie jest teraz tak że on wszystkich wykiwał, sprzedał graczy Riotowi i wszyscy go nienawidzą?

To była wpadka przeciez to normalne, ze jak cheatujesz to w końcu dostaniesz bana. Rozśmieszają mnie teorie na tym forum czego to on nie zrobił xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi się wydaje że "Riot" czeka tylko z banami jak zacznie banować po 100-200 to ludzie stopniowo przestaną tego używać.Tyle kasy co oni mają to odwalą takie zabezpieczenia ,że będzie jak w cs:go jak nie Rito ban to Beta nadzoru xD

Ja dostałem bana 3 miechy przed rozdawaniem banów tych pierwszych od tej pory razem z tymi 3 miechami nie grałem ani razu na L# a i tak bana na tej dugiej parti dostałem.

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

A mi się wydaje że "Riot" czeka tylko z banami jak zacznie banować po 100-200 to ludzie stopniowo przestaną tego używać.Tyle kasy co oni mają to odwalą takie zabezpieczenia ,że będzie jak w cs:go jak nie Rito ban to Beta nadzoru xD

Ja dostałem bana 3 miechy przed rozdawaniem banów tych pierwszych od tej pory razem z tymi 3 miechami nie grałem ani razu na L# a i tak bana na tej dugiej parti dostałem.

co jest w csgo? odpalam na azerze eslu i mm jakos bana nie mam

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Opublikowano

Gdyby nie overwatch to tej gry by nie było. 

co dadza mi te twoje rady jezeli joduska to idiota i nie sprawdza kodu? a no nic, apropo wpadki nie wiem jak taki "dobry koder" mogl ja zaliczyc na firmie ktora w swoim istnieniu zadnego antycheata nie zrobila.

I tak długo był niewykrywalny jak na publiczny cheat. Dlatego ja gram na kilku kontach. Jak zbanują to crackuje.

Opublikowano

Gdyby nie overwatch to tej gry by nie było. 

I tak długo był niewykrywalny jak na publiczny cheat. Dlatego ja gram na kilku kontach. Jak zbanują to crackuje.

co ty kminisz, riot anticheat wyglada jakby go pisalo 13 letnie dziecko ze schizofrenia a jodus nie ominal xD.

NIGDY nie wydamy update'a LeagueSharp przed dokładnym badaniem.                       Widac po moim main koncie.

Opublikowano

co ty kminisz, riot anticheat wyglada jakby go pisalo 13 letnie dziecko ze schizofrenia a jodus nie ominal xD.

NIGDY nie wydamy update'a LeagueSharp przed dokładnym badaniem.                       Widac po moim main koncie.

Ja to pisałem przed banwave. Na to forum tylko skopiowałem. Jak wygląda ich anty-cheat nie wiem, ale tak jak wcześniej już mówiłem. Mam kilkanaście kont na których gram i nie płaczę jak któreś zbanują.

Opublikowano

A czy ja płaczę ? po prostu szkoda mi mojego konta na ktore wydalem nie malo pieniedzy i spedzilem sporo czasu, przyzwczaiłem sie z csa ze cheat provider dba o bezpieczenstwo uzytkownikow. W pewnym prywatnym cheacie do CS'a koder sprawdza 3 razy kod zeby zapewnic bezpieczenstwo rezultat od 2013 zadnej detekcji na ESL/EAC/ESEA/VAC/Faceit/Azer i tak mozna wymieniac. A jodus ma wyjebane bo zarobil co chcial, spierdoli tak jak to zrobil na epvp i po imprezie.

http://scr.hu/0mb7/hxvsa to są prawdziwe update:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...