Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

77047552414339515740.png

Witam, poszukuję osoby, która ma wolną kwotę, którą chciałaby zainwestować w prywatny serwer metin2. Szukam osoby, która przede wszystkim nie będzie mi się wcinała w to co robię i w 100% mi zaufa pozostawiając wolną rękę. Interesuje mnie sam sponsoring a nie zarządzanie projektem, ponieważ ostatnim projektem zarządzał sponsor i nie fajnie na tym wyszedłem - mam na myśli prace wykonuje tak jak ja chcę i zespół sobie dobieram taki jak mi pasuje.

77047552414339515740.png

Oczekuję:
zasponsorowania maszyny vps pod przygotowania w fazie początkowej
zasponsorowania maszyny dedykowanej w fazie końcowej

zasponsorowania grafiki i innych potrzebnych rzeczy

zasponsorowania reklamy w fazie końcowej projektu

zasponsorowania innych(potrzebnych) rzeczy

pełnej dyspozycyjności
uczciwości

+18
Podsumowując - zasponorowania wszystkich niezbędnych rzeczy od początu projektu.

77047552414339515740.png

Oferuję:

moją ofertę przedstawię za pomocą linku - będzie łatwiej.
[OFERTA_KLIK]

podział zarobku wcześniej uzgodnionego

bezproblemową współpracę i przede wszystkim uczciwą
możliwość podpisania umowy

dużą część dnia przy projekcie
zaangażowania
wykonanie plików

77047552414339515740.png

Kontakt:

71158898470874981141.png    41285824

28105867103980508345.png    technikmetin2@1361622928-U485574.pngonet.pl

46860812262255309640.pngPrywatna wiadomość

77047552414339515740.png

Zapraszam do współpracy :)

Opublikowano

z tego co tak oganiam to raczej nie da Ci nikt vps, 20 zł na vps to nie dużo, a sponsor raczej szuka gotowych projektów

dlatego nie szukam "sponsora" co żałuje na vpsa, tylko sponsora, który chętnie zainwestuje :)

Opublikowano

Dość ciężko znaleźć sponsora który się nie wtrąca, poza tym najczęściej szukają gotowych projektów, ale z twoimi umiejętnościami to i tak pewnie wszystko zrobisz ładnie i szybko :D

59149583175514482633.png

Opublikowano

Dość ciężko znaleźć sponsora który się nie wtrąca, poza tym najczęściej szukają gotowych projektów, ale z twoimi umiejętnościami to i tak pewnie wszystko zrobisz ładnie i szybko :D

Projekt gotowy posiadam, z tym, że chcę go zmodyfikować pod siebie, dziękuje za opinię :)

Opublikowano

Sponsor musi miec wglad w to co robisz i moc wtracic swoje przyslowiowe piec groszy. Nikt Ci nie da 2 tys i odezwie sie za 2 miesiace..

nikt tutaj nie mówi o tym by nie miał wglądu, oczywiście stały kontakt zapewniony i wgląd również.

Opublikowano

czyli krótko mówiąc ''dajcie mi kase ja ''może'' wszystko zrobie, a Wam pozostaje nadzieja że nie zrobie was w c***a'' :D

sorry nie mam żadnego problemu do Ciebie ale z punktu widzenia to tak wygląda ;c

3 miesiace temu szukałem technika, chciałem przeznaczyć 10 tyś PLN na serwer, a nie było chętnych ;c

polecam wspołprace z tym panem nigdy nikt sie na niego nie skarżył, a i technik z niego dobry :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Też polecam kretovskiego.

Chyba jeden z niewielu sponsorów którzy nie boją się zainwestować w przyszły projekt. Sponsorował w końcu Asfena a to mu się nie opłacało.

Od siebie również polecam sam ten temat :)

Opublikowano

Już widzieliśmy twój serwer Arutan.pl - Miała być taka pompa ~ wyszło 150online.

Polecam Kretovskiego & Cannzasa dają VPS pod pracę itp.

4kbucl.png
Opublikowano

Nie lepiej zrobić swoje piliki i serwer już dokończyć w miarę możliwości i kupić sobie VPS'a za 20 zł lub jakiegoś lepszego nwm 50 zł :) ?

Ewentualnie poszukaj kogoś do współpracy na stałe lub tacy sponsorzy typu. Kret ;) 

Polecam czemu mam nie polecić fajnie opisałeś swoją osobę i wiesz czego chcesz  <3

Opublikowano

Nie lepiej zrobić swoje piliki i serwer już dokończyć w miarę możliwości i kupić sobie VPS'a za 20 zł lub jakiegoś lepszego nwm 50 zł :) ?

Ewentualnie poszukaj kogoś do współpracy na stałe lub tacy sponsorzy typu. Kret ;)

Polecam czemu mam nie polecić fajnie opisałeś swoją osobę i wiesz czego chcesz  <3

tutaj nie chodzi tylko o vpsa, właśny serwer to jest dość kosztowna sprawa. Dziękuje za miłą opinię :)

Już widzieliśmy twój serwer Arutan.pl - Miała być taka pompa ~ wyszło 150online.

Arutan.pl - po cześci mój serwer, nie miałem tam własnego zdania co uwzględniłem w mojej ofercie, że dlatego tym projektem chcę kierować w 100% ja.

Opublikowano

Najlepiej napisz  do Holltrasa  ;]

czytałeś wogóle oferte hooltrasa? 

ten punkt wystarczy :

Wymagania (jeśli któregoś z punktów nie spełniasz to nawet nie pisz)

-Skończone pliki serwerowe wraz z nowościami (minimum 95%)

a on oczekuje :

zasponsorowania maszyny vps pod przygotowania w fazie początkowej

co do tematu Polecam Mikołaja.

Opublikowano

Cannzas, miał swoją montere, 2 tygodnie ustała, woogóle się serwem nie interesował, a tyle obiecywał, ja bym od niego nic nie chciał.

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Cannzas, miał swoją montere, 2 tygodnie ustała, woogóle się serwem nie interesował, a tyle obiecywał, ja bym od niego nic nie chciał.

cannzas raczej nie ma miejsca u kretovskiego by miał dostęp do maszyn - myślę, że gdyby miał to jest na tyle głupi, że albo by się tym chwalił albo by to sprzedawał :)

Opublikowano

p******e jak w polsce wydac pare stowek na gre to gorna granica to ja podziekuje ;dddddd

na serio myslicie ze noby ktore wydadza kilka stowek zl to Pany? ;d

kurfa sam moge dac typowi pare stow euro jak bym go poznal bo pierdoli mnie granie na syfiastych serwerach ktore widze na mpc

esfeny malycsze krety itp gowna to jest wlasnie syf polskiego mt2

bezinteresownie moge dac wiecej $$ niz tez pseudo noby mt2

....

szczerze wiecej wydawalem jako gildia VampireS na IS niz noby ktorzy stawiali serwer :)

ale ok to polska 200zl > pobija klimat,,,,

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nie polecam. Na arutanie pokazał jaki z niego dupa a nie technik. Do tego jeżeli chcesz robić serwer na 2089/34k to lepiej się za to nie bierz bo już na starcie widać twoje z*******e skillsy. A za tej hejt w mistrzunia że to niby jego wina to sam sobie dół kopiesz i twojemu potencjalnemu sponsorowi. Pamiętajcie że każdy serwer da się zgasić. :)

Opublikowano

Nie polecam. Na arutanie pokazał jaki z niego dupa a nie technik. Do tego jeżeli chcesz robić serwer na 2089/34k to lepiej się za to nie bierz bo już na starcie widać twoje z*******e skillsy. A za tej hejt w mistrzunia że to niby jego wina to sam sobie dół kopiesz i twojemu potencjalnemu sponsorowi. Pamiętajcie że każdy serwer da się zgasić. :)

Jeśli to groźba to ja chętnie dam ci jeden z serwerów które w ostatnim czasie zabezpieczałem i pokażesz jaki chojrak jesteś z kolegami.. Ba nawet hasło ci do roota podam żeby ci łatwiej było...

#topic

Polecam, widać że rozgarnięty chłopak. Co do kwestii arutana się nie wypowiem bo nikt nie jest w stanie realnie stwierdzić co tam zaszło.

Opublikowano

Pisałeś do @True990

True sponsoruje projekty ukończone, ale dziękuje

co do Arutana znasz tylko jego wersję i tak na prawdę znasz mniej niż prawdę. Prawdę znam ja i osoby, które były przy rozmowie telefonicznej. C**j nie technik? Co ty nie powiesz... Arutana wyprowadziłem im na czysto, wystartowali? wystartowali... Więc o co tu chodzi? :) Wiem wiem wiem... Gadają jakie to ja im bugi nie zostawiłem... Ale śmiem stwierdzić, że to tylko po to by mnie "poniżyć" bo co mają innego powiedzieć? Dobrą opinie wystawić? Za zawistne ludzie na dobrą opinię ;] Najlepszym dowodem jest to jakim jestem technikiem skoro będąc w teamie serwer stał - nie miał się najlepiej(z powodu graczy, nie z powodu bugów), kiedy ja byłem w teamie jedynym problemem, który zgłosili gracze był błedny opis w butach wiatru dotyczący czasu. Więc uwierz, że mało wiesz, bardzo mało na ten temat i nie tobie sie  tutaj wypowiadać co do Arutana bo nie znasz wersji obu stron.

Jeśli to groźba to ja chętnie dam ci jeden z serwerów które w ostatnim czasie zabezpieczałem i pokażesz jaki chojrak jesteś z kolegami.. Ba nawet hasło ci do roota podam żeby ci łatwiej było...

#topic

Polecam, widać że rozgarnięty chłopak. Co do kwestii arutana się nie wypowiem bo nikt nie jest w stanie realnie stwierdzić co tam zaszło.

Dziękuje za miłą opinię. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...