Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Minecrafta (Java)

Kompany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem Minecraft'a ;/ za każdym razem gdy próbuje go uruchomić pojawia się taki błąd
lel.png

Jeśli możecie to proszę was o pomoc :) będe wam wdzięczny :)

Opublikowano

Jest to problem związany z Javą - pobierz najnowszą lub zaktualizuj obecną. Możesz też zmienić launcher na jakiś inny. 

Opublikowano

Jest to problem związany z Javą - pobierz najnowszą lub zaktualizuj obecną. Możesz też zmienić launcher na jakiś inny. 

Jestem w tym zielony xD Pierwszy raz uruchamiam minecraft'a ... Zawsze to w Metina grałem :D więc jak możesz to posłałbyś linka do innego launchera czy coś ?? ... :D Za pomocne odpowiedzi nagradzam +

Opublikowano

Wejdź w polecenie uruchom (w zależności od systemu, wystarczy znaczek windowsa na klawiature + R - uruchomi Ci się menu szybkiego uruchamiania poleceń) i wpisz regedit.

Przejdź w HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > JavaSoft > Java Runtime Environment i zrób screena tych katalogów (tam co się w nim znajduje).

8372383248.png
Opublikowano

Pobrałem nowego launchera  i dosyć długo utrzymuje się taki komunikat :D

ww.png

Nie wiem czy tak długo to się pobiera czy się zacięło ??

Już od ponad godziny taki komunikat ;c

ww.png

@lewan112

Teraz po zrobieniu wszystkiego co kazaliście ( Nowe launchery i java ) ścina się i jest brak odpowiedzi :/

ww.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...