-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Seba0855
Seba0855
Witam, przychodzę tu z problemem reklam, których rzekomo nie ma a są jakby odtwarzane, a właściwie tylko głos z tych reklam jest odtwarzany. Nigdy jeszcze nie miałem do czynienia z tym, a problem wygląda następująco.
Po raz 1 wydarzyło się to wczoraj, nie pamiętam dokładnie słów z tej reklamy, aczkolwiek reklama była angielska (wiem, kija wam to pomoże :P). W każdym razie, ostatnio włączyła się jak włączałem system. Starałem się znaleźć proces odpowiadający za to, lecz niczego podejrzanego nie znalazłem. Zeskanowałem komputer lecz także nic nie znalazło. W końcu pobrałem SpyHunter, lecz on także zawiódł. Dziś odtworzyła się ta reklama 2 razy, 1 raz przed włączeniem przeglądarki, 2 raz po włączeniu. Sprawdzałem autostart, są tylko sterowniki i programy które zarządziłem sam by się włączały (steam, skype, gg, dropbox). Sprawdzałem na gg, od dawna żadna reklama mi się nie włączyła, zwłaszcza głosowa. Na skype nie ma raczej tego typu rzeczy. Nie mam żadnych toolbarów, winampów i innych śmieci. Nie wiem co się dzieje, niedawno formatowałem komputer, a ostatnie programy, które na nim instalowałem to program do pomiaru temperatur (realtemp) i program do oc od gigabyte (gigabyte oc guru).
Liczę na szybką pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.