Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompromitacja Komorowskiego(Polaków?)

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem na wykopie. Jak on wygra te wybory to normalnie na zawał umrę.

Armia urzędników załatwi sprawę, jeśli ich jest 600k to ich rodziny, znajomi x6 to 3,6kk głosów.

Deus vult

Opublikowano

Jaka znowu kompromitacja? :D Śmiesznie tyle, ale żeby od razu go obrażać. Szczyt głupoty. :P

494c16159650e5f1ff6b9a062ed7811a.jpg

Opublikowano

Jaka znowu kompromitacja? :D Śmiesznie tyle, ale żeby od razu go obrażać. Szczyt głupoty. :P

to jest żałosne i świadczy o inteligencji osób którego go wybrały/

Deus vult

Opublikowano

to jest żałosne i świadczy o inteligencji osób którego go wybrały/

Współczuję ci. Po prostu ma specyficzne poczucie humoru. Nie przesadzajcie już ludzie. Nie rozumiem kompletnie jak można tak poważnie podchodzić do życia.  xD Żałosny to w tym momencie jest twój post  B)

Opublikowano

Współczuję ci. Po prostu ma specyficzne poczucie humoru. Nie przesadzajcie już ludzie. Nie rozumiem kompletnie jak można tak poważnie podchodzić do życia.  xD Żałosny to w tym momencie jest twój post  B)

Wołanie do generała Szogunie i wchodzenie z buciorami na fotel to to jest poczucie humoru? Przecież to słoma z butów, tak to jest jak się wpuszcza świnie na salony. Wyborca Komora?

Deus vult

Opublikowano

Ojojoj, dzieciaczki się burzą :(  Komór zażartował sobie a przy tym nikogo nie obraził, ale gimbuski/pisiory muszą mieć jakieś pretensje. Bo Jarosław Polskę Zbaw!  (JPZ SZMATO!)

Kompromitacja? A słówka typu: spieprzaj dziadu czy  " ta małpa w czerwonym" to przejaw wysublimowanego (genialnego wręcz) humoru?

Typowy wyborca pisiorów i kościółka z moherowymi beretami na czele. Wracaj do ojczulka derektorka i wpłać mu trochę kasiory, bo na nowego Maybacha zbiera. Chłopina chce na Dominikanę jechać a nie ma czym :(

Jak tylko PO czy Pisiory zostaną przy/dojdą do władzy, to wyjeżdżam z kraju.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wołanie do generała Szogunie i wchodzenie z buciorami na fotel to to jest poczucie humoru? Przecież to słoma z butów, tak to jest jak się wpuszcza świnie na salony. Wyborca Komora?

Nie jestem pełnoletni i nie głosuję. Co ci przeszkadza w tym, że woła do generała "szogunie"? :D Wszedł na fotel  :O ojej koniec świata normalnie...

Głupota przerasta głupotę tyle mogę powiedzieć o postach wyżej. ;) Miłej dyskusji albo raczej kłótni kolejnej  xD

Opublikowano

Nie jestem pełnoletni i nie głosuję. Co ci przeszkadza w tym, że woła do generała "szogunie"? :D Wszedł na fotel  :O ojej koniec świata normalnie...

Głupota przerasta głupotę tyle mogę powiedzieć o postach wyżej. ;) Miłej dyskusji albo raczej kłótni kolejnej  xD

polska się skompromitowała i tyle jeśli tego nie widzisz to zrób coś ze sobą.

Deus vult

Opublikowano

"Shogun- wódz naczelny, generał, zwierzchnik sił zbrojnych, generalissimus."

Beka z Komorowskiego.. co on sobie myślał zwracając się do generała słowem " shogun" chciał być bardziej Japoński? :)

jeszcze brakowało żeby powiedział "będę walczył o lepszą Polske jak samuraj"

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

No właśnie, jaka tam kompromitacja, po prostu przedstawiciel państwa wpier*ala się na stołek i robi pośmiewisko z całego kraju. Jaka tam kompromitacja znowu.

Widziałem ten film wcześniej, nie wiem czy się śmiać, czy płakać, ale raczej to drugie. Mam nadzieję, że w tym roku elektorat się zmieni na lepsze.

Opublikowano

PS. Zostawcie go - Bronisława  w spokoju, on jest najlepszym prezydentem RP od czerwca 2010. Kaczyński był 'do dupy', Kaczyński wszystkim pomiatał ten Kaczyński, itd. Tyle ode mnie z tego postu.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...