Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 wygranych placmentów ?

MzQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

­P2 miał, gdyby na czystym wbił 10:0 to dostałby max gold 3

Wątpię, koleś który zrobił 9/1 dostał golda 2 ; p

Opublikowano

­

Wątpię, koleś który zrobił 9/1 dostał golda 2 ; p

Ale chyba nie na EU. W tym sezonie strasznie obniżyli te placementy. W zeszłym grając 5/5 można było dostać gold5/silver 1... w tym sezonie 5/5 może oznaczać nawet brąz.

Mowa oczywiście o świeżym koncie.

­azYIWDl.png

Opublikowano

to było czyste konto dopiero wylevelowane, 

z tym źe pierwsze 5 ranków zagrałem z kolegą którty ma plat 5. 

Budowniczy
Opublikowano

­

Ale chyba nie na EU. W tym sezonie strasznie obniżyli te placementy. W zeszłym grając 5/5 można było dostać gold5/silver 1... w tym sezonie 5/5 może oznaczać nawet brąz.

Mowa oczywiście o świeżym koncie.

Ty jestes jakis jebniety nic sie nie zmieniło wszystko jest po staremu i nie gadaj głupot.

Budowniczy
Opublikowano

@SgH pierdoli troche, ale teraz akurat placementy mniej znacza. i bylo napisane w przesezonie ze w placementach bedzie mniej sie mozna wybic.

Ale im chodzi nie o softy każdy nowy ma taką samą szanse a jak miałeś dywizje w tamtym sezonie to dopiero jest różnica w sezonie 3 unranked 6/4 silver III sezon 5 unranked 6/4 silver III ta sama bajka pozdrawiam.

Opublikowano

@Kubraczek nic sie nie zmienilo. Nie wiem skad wziales info ze 5/5 na czystym mozna dostal wysokiego silvera a nawet golda. Ja na poczatku s3 mialem wlasnie 5/5 na czystym koncie i dostalem braz I. Wszystko jest tak jak bylo :*

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...