Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream - NewbieRiven (nowy , nie znaczy słaby :P)

MzQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pragnę was zaprosić na mojego streamka w pierwszych słowach pragnę się przedstawić.
Na imię mam Patryk - w lutym wybił mi 15 rok życia , w lola zacząłem grać ok. 2 lata temu, w sezonie 3 osiągnąłem Gold I a w sezonie 4 Platyne II . 

aktualna dywizja to platyna 5 po zagraniu 10 rankedów i wygraniu wszystkich mnie tam wywaliło.
moje op gg : http://eune.op.gg/summoner/userName=cnx+only+riven

Streamka można spodziewać się w  pn. - pt. 16 - 19
oraz w weekendy w randomowych godzinach (zazwyczaj od . 17-18 do 1,2)

http://www.twitch.tv/newbieriven

(jutro streamek można zastać koło godziny 14-15! :) )

wszystkich serdecznie zapraszam

Opublikowano

I ja także chętnie wpadnę. Zobacze Twoje plejsy. :P

Edycja

Bardzo fajnie się Ciebie ogląda, ale są hejterzy, którzy spinają d**y.

Jeśli to jest Twój pierwszy stream, to bardzo dobrze Ci idzie, gdyż najwięcej osób było 55. :P

A tak, to ciągle utrzymuje się ~25/30.

Mam tylko pytanie: czy masz moderatorów chatu? Bo szkoda czytać jak jakieś boby z brązu ciągle na chacie wyzywają.

Pozdrawiam, Reen46

Playlista jest mega :D

@MzQ.

Opublikowano

I ja także chętnie wpadnę. Zobacze Twoje plejsy. :P

Edycja

Bardzo fajnie się Ciebie ogląda, ale są hejterzy, którzy spinają d**y.

Jeśli to jest Twój pierwszy stream, to bardzo dobrze Ci idzie, gdyż najwięcej osób było 55. :P

A tak, to ciągle utrzymuje się ~25/30.

Mam tylko pytanie: czy masz moderatorów chatu? Bo szkoda czytać jak jakieś boby z brązu ciągle na chacie wyzywają.

Pozdrawiam, Reen46

Playlista jest mega :D

@MzQ.

Szczerze rozumiem hejterów, sam kiedyś byłem do nich podobny uważałem się za najlepszego, a jedynym streamerem którego szanowałem był (boxbox?) nie wiem czemu Kappa<ironia>,

na szczęście zmieniło mi się to z wiekiem . Sorry za niski poziom gry ,ale streamek wywiera presję a oprócz tego niezbyt przychylni ludzie do teamu się trafiali .

Streamek wjedzie dziś jeszcze 19.30~~~~

@Edit odnośnie tego moda napisz mi na PW twitch :) 

C*****a Riven, pozdrawiam prawdziwych ziomków

I masz prawo tak sądzić :P

Opublikowano

Polecam :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

W słowach wstępu chcę podziekować wszystkim za setkę widzów którą udało mi się wbić koło 12 ! :)

PS; stream on do 20 mam serie do platyny 4 , może (50%) potem gierka z widzami .

Opublikowano

Dzięki wszystkim którzy odwiedzili dziś streamka! :) , sorry że nie najlepiej pod koniec grałem , ale byłem zmęczony QQ

niestety seria do platyny III nie wyszła ale po streamku zdążyłem wbić kolejną :).

Stream jutro w godzinach 10-11 (zależnie jak wstane , ale im później tym lepiej będę grał)

Mam prośbę napiszcie co wam się podoba a co nie podoba w strumyku bym mógł go zmienić na przyszłość oczywiście w tą pozytywną stronę :)

PS: przydał by się choć jeszcze jeden mod na chat i ktoś do pomocy w ustawianiu streama , jeżeli ktoś byłby skory 

zaoferować swą pomoc prosiłbym by napisał mi PW na twitchu .

Jeszcze raz zapraszam

ww.twitch.tv/newbieriven

Opublikowano

@Adrianovskyy

Tak ,wiem najoptymalniej byłoby streamować w godzinach 19-23 , ale warunki nie pozwalają -

może za jakiś czas uda się mi to zmienić :) .

PS:  plat 3 wbite 26 lp nabite jutro będziemy wspinać się dalej o godzinach strimka napisze później.

Opublikowano

Okej, jest seria do platyny II z czego 1 gierka wygrana!

Godzinki jutrzejszego streamka napisze jutro Kappa

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...