Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyzwanie Pick'em

Dafney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka

To ze dream hack sam zasponsorowaz przeceny naklejek to iem moze ich nie zasponsorowac

Oglnie polecam robic wyzwanie fajne itemy mozna zgarnac

graphic.png

Opublikowano

Witam, czy po kazdym wyzwaniu pick'em sa przeceny na naklejki o 50% tak jak bylo w przypadku ostatniego Dream hacka?

Tak są, ale nie zawsze -50%. 

Opublikowano

A i mam pytanie odnoście tego, jeżeli mogę zadać. Jeżeli dam naklejkę(czyli obstawiam kto wyjdzie), to kasuje mi się ona czy zostaje?

yiWCsl1.png
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHaritirox

dajmy titan vs VP ty stawiasz na VP ja na Titan.

I ja stawiam AWP dajmy dragon lore a ty ak laminat B.

Jak VP wygra to ja tracę a ty zdobywasz jakies cenne nagrody.

OOO logika lounge :P

graphic.png

Opublikowano

dajmy titan vs VP ty stawiasz na VP ja na Titan.

I ja stawiam AWP dajmy dragon lore a ty ak laminat B.

Jak VP wygra to ja tracę a ty zdobywasz jakies cenne nagrody.

OOO logika lounge :P

@BedePro Mi chodzi o Pick'em. (Facepalm) Czy naklejki się zwracają.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@BedePro

Ale pierdolisz.

Stawiasz na drużynę. Nie ważne czy wygra mecz czy nie to naklejkę dostajesz z powrotem do ekwpiunku, tylko że ma nałożoną blokadę na handel do czasu następnym meczy czy coś takiego.

A przeceny będą na pewno, na tym zgarniają najwięcej hajsu. Ogólnie robiłem 2 pickemy, niby fajne te statuetki ale tylko marnowanie hajsu, tym bardziej że te z IEM'a wyglądają jak gówno. 

he?

Opublikowano

Kupujesz naklejki, stawiasz na team, za kazdy traf zdobywasz punkty ktore potem w zaleznosci od ilosci zamieniaja sie w odznake Pick'em Challange IEM 2015 (braz, srebro lub zloto) po meczach naklejki do Ciebie wracaja.

Niektorzy ludzie na tym forum sa oczywiscie uposledzeni umyslowo jesli mysla ze dreamhack zasponsorowal przecene naklejek HAHHAHAHAHAAHAHAAHAH

Opublikowano

nic nie wygrasz. Jak obstawiasz z poziomu gry Pick'em challange, to jedynie co z tego dostaniesz to odznakę, która jest po jakimś czasie unikalna i nie da się jej kupić przez rynek. Ja takie żetony zbieram i naprawdę to fajna sprawa mieć wszystkie złote. Nic to nie daje w skillu, ale pokazuje, że poświęciło się troszkę czasu i konto jest tam coś warte.

Nie,mi ostatnio na dreamhack nie zwrócono  zadnej

ładna bajeczka i kituj sobie dalej. Pocieszę Cię, że ja po turnieju takie naklejki obstawione mogłem sprzedać. I nie kituj dalej, bo jak kupujesz stickery i je obstawiasz, to cały czas masz je w eq steama. Jedynie te, które betujesz nie możesz sprzedać, ani wymienić, ale wystarczy w grze usunąć daną naklejkę z typowania i ponownie można sprzedawać/wymieniać (no teraz już nie, bo jest blokada wymiany na 7 dni, ale na DH na lajcie takie rzeczy się robiło.) Naklejek się nie przekazuje, więc jak miałyby Ci za przeproszeniem do k***y nędzy wyparować?

Logika lonuge jest podobna do Pick'em

przed turniejem pojawia się taka opcja na csgl. Tyle, że tam betuje się skinami i wybiera się kto wygra turniej. Wiadomo, że stawiając na drużyny topowe typu nip/fnatic/ldlc, to zysk z takiego interesu przy postawieniu np. 1 euro jest bardzo mały.No chyba, że wygra takie Keyd Stars a my na nich obstawimy, to wtedy jesteśmy bogatymi ludźmi. Lepszym rozwiązaniem jest betowanie pojedynczych spotkań i oczywiście oglądanie, bo można dostać skrzyneczki, które coś tam są warte. Ja dostawałem po 2 z Kolonii i DH.

Opublikowano

Ja miałem odpaloną grę i byłem na serwerze, którym zawodnicy grali, a oglądałem sobie stream przez Twitcha. Na streamie w ustawieniach musisz mieć połączone konto z kontem steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...