Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Helios2

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swoja serie poprowadzi od startu R3SPecT, po starcie wbije Adas, Weezy, Malysz i KozaKe.

Z calych sil staramy sie o Wallandera. Prowadzilismy z nim rozmowe i ma on mase zgloszen z serwerow wiec bedzie ciezko. Musimy udowodnic mu, ze to nasz serwer jest najlepszym mozliwym wyborem.

Przepraszam że się wtrącę.. ale po jaki chuk piszesz brednie? Powiedz mi jak Malysz ma u was nagrywać będąc w niemczech? :O Teleportacja? Błagam nie piszcie tutaj takich bredni..

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam że się wtrącę.. ale po jaki chuk piszesz brednie? Powiedz mi jak Malysz ma u was nagrywać będąc w niemczech? :O Teleportacja? Błagam nie piszcie tutaj takich bredni..

Malysz jest biedakiem i nie ma komputera ani mikrofonu. On żyje w średniowieczu i naprawdę nie da się w Niemczech od jakiegoś kebaba za 10 ojro kupić mikrofonu. :( Twój tok myślenia mnie przeraża. Co ma do nagrywania filmów na YT jego położenie geograficzne? xD 

VsxuB58.png

Opublikowano

Malysz jest biedakiem i nie ma komputera ani mikrofonu. On żyje w średniowieczu i naprawdę nie da się w Niemczech od jakiegoś kebaba za 10 ojro kupić mikrofonu. :( Twój tok myślenia mnie przeraża. Co ma do nagrywania filmów na YT jego położenie geograficzne? xD

Tak się składa że znam Małysza doskonale :) Flache przy jednym stole z nim obalałem i wiem że nie nagra dlatego posta napisałem :)

Opublikowano

A czym ten serwer różni się od każdego innego serwera?

Bo z tej zapowiedzi wynika że... niczym :<

Zapowiedź ładnie wykonana, pozdrawiam grafika.

Opublikowano

Ciekawe o ile R3spect i reszta "pseudo" Ytberów nie będzie faforyzowana tak jak to było na Armentisie :), postarajcie się o DarkaIII,Wallandera itp :) bo waszym YTberom nie można zaufać:) 

Opublikowano

Ciekawe o ile R3spect i reszta "pseudo" Ytberów nie będzie faforyzowana tak jak to było na Armentisie :), postarajcie się o DarkaIII,Wallandera itp :) bo waszym YTberom nie można zaufać :)

Placimy im za prezentowanie swoich dokonan na serwerze, a nie za prezentowanie tego co mogliby otrzymac (jezeli otrzymali juz na innych serwerach) od administracji. To sie nie kalkuluje.

Opublikowano

Placimy im za prezentowanie swoich dokonan na serwerze, a nie za prezentowanie tego co mogliby otrzymac (jezeli otrzymali juz na innych serwerach) od administracji. To sie nie kalkuluje.

Aj nie zrozumiałeś mnie :D, możecie im płacić SM/PLN ale nie tak jak dałem przykład że mieli lizaki/ppk na +700 dni :D dodatkowe bonusy expa itp :).

Opublikowano

Aj nie zrozumiałeś mnie :D, możecie im płacić SM/PLN ale nie tak jak dałem przykład że mieli lizaki/ppk na +700 dni :D dodatkowe bonusy expa itp :).

To co jest dostepne dla graczy to i dla nich. Kazdy Youtuber bedzie otrzymywal SM (oprocz PLN) wzgledem tego jak bardzo wplynie na rozwoj serwera. Jest takze zakaz handlu przez Youtuberow SMami, ktore dostali w zamian za dzialalnosc na rzecz serwera.

Opublikowano

Tzn jesli ktos ma załóżmy 10 subskrybcji 10-50 wyswietlen to nic nie dostanie?

Chcielibysmy wspierac i takich Youtuberow, ale nie mamy do konca pomyslu jak.

Opublikowano

bedzie mozliwosc placenia paysafe card, czy nie ? bo o to nie pytałem :D

Jezeli ktorys z serwisow platnosci wprowadzi ow usluge to na pewno.

KIEDY PREZENTACJA W PUBLIKACJACH? :D

Przepraszam, mialem Ci odpisac, ale kompletnie zapomnialem. Mysle, ze w czwartek sie pojawi.

Opublikowano

Moze jakis kostium YTbera 10potwory 1khp 10 do pz? :)

Sprobujemy, moze byc np. jakichs pojedynczy przedmiot z is.

Opublikowano

Chcielibysmy wspierac i takich Youtuberow, ale nie mamy do konca pomyslu jak.

a ja mam. co 2-3odcinki jakieś SM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...