Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

American Horror Story

easyy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem wszystkie sezony i powiem Ci, że na przestrzeni lat pierwszy sezon wydaje się taki nijaki ;) Większości najbardziej spodobał się Asylum i się nie dziwię, chociaż ja najbardziej przeżywałem Coven. Polecam obejrzeć, najlepiej wszystkie sezony, z tym że Freakshow zostaw sobie na koniec :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szczerze mogę go polecić! Nigdy nie spotkasz się z takim serialem jak AHS gdzie w każdym sezonie zmienia się fabuła i aktorzy grają zupełnie inne osoby.Serial z idealną obsadą.

Opublikowano

Pierwszy jak najbardziej polecam .... Dom Morderstw jest z*******y..... podoba mi się to  że na przestrzeni odcinków  zostaje wyjaśniona zagadka tego domu.

Drugi  moim zdaniem najlepszy najbardziej epicki akcja w rozgrywana w psychiatryku no i sam Bloodyface :D

Trzeci sezon spokojny moim zdaniem ale  też  świetnie się oglądało

Frak Show jako czwarty znudził mnie na 6 odcinku i musze  wrócić  do tego sezonu  w wakacje :D

Ale jak najbardziej polecam ten serial  lepszego nie widziałem

Opublikowano

Właściwie to oglądałam tylko pierwszy sezon i mogę polecić, bo bardzo mi się spodobał. Początek drugiego jakoś mnie nie przekonał i przestałam oglądać. :v

Opublikowano

@Issante drugi sezon jest kozacki psychiatryk+zombie+opętania+kosmici+seryjny morderca .... czego chcieć więcej?  xD

a co do pierwszego  wątek  Tate i Violet  czasami nudził  było go za dużo

Opublikowano

Serial naprawdę godny polecenia, jednak trzymaj się sezonów i oglądaj po kolei bo np. sezon drugi jest troszkę połączony z drugim. Oglądałem 3 sezony i zrobiłem sobie przerwę, z czego najbardziej podobał mi się drugi bo Sarah! <3

Opublikowano

Serial naprawdę godny polecenia, jednak trzymaj się sezonów i oglądaj po kolei bo np. sezon drugi jest troszkę połączony z drugim. Oglądałem 3 sezony i zrobiłem sobie przerwę, z czego najbardziej podobał mi się drugi bo Sarah! <3

Czwarty z drugim, jeśli już, ale jest to tylko jeden odcinek.

Opublikowano

Czwarty z drugim, jeśli już, ale jest to tylko jeden odcinek.

Właśnie tak. xD Szybko pisałem i nie zwróciłem uwagi, ale o to mi chodziło. ;)

Opublikowano

A jaki ma związek czwart sezon z drugim? :O coś przegapiłem?

No przegapiłeś chyba cały sezon, bo przecież Pepper widzieliśmy już w Asylum no i w jednym z końcowych odcinków jest pokazane jak ona tam trafiła. Pojawia się wtedy też Mary Eunice.

Opublikowano

Polecam też i to bardzo chętnie !!! Pierwszy sezon był lepszy, ale drugi już nie bardzo, jak wspomniała koleżanka. Nie jest straszny, ale bardzo ciekawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...