Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta za Fishbota 2011 rok

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.Mam pytanie odnośnie fishbota,gdyż. W 2011 roku jak małolat jeszcze leciałem na pare kont na fishbocie gdyż wtedy duzo osob łowiło i to był sens na zarobek.Takiego miałem pecha bo kożystałem z m2fish by erpela (najlepszy) nagle,wlaczyl sie alarm ja szybko wracam do gry lecz gra totalnie się ścieła nic nie mogłem zrobić,po zresetowaniu kompa,już pojawił się komunikat podczas logowania"twoje konto zostało zablokowane" zaznacze,ze wtedy wszystkie konta o wartosci 5 tysiecy razem licząc były na tym samym emailu.Wtedy jeszcze nikt nie wiedzial,ze banuja all konta na danym emailu niż trzeba zmieniac.Ban był 25 lub 26 grudnia 2011.jakieś pomysły jak to odblokować? Obejść? 4lata już mija.Kiedys jak w 2011 roku sie odwolywalem to napisali,ze maja dowody itd. ,ale skoro jestem niewinny to napisali,zebym napisal w co się gm zamieniał. A ja dupa blada bo nie miałem pojęcia.I jest lipa totalna ,bo tak by sie cos podziałało z tymi kontami bo sporo było 60+.Pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek pomysły z waszej strony.

/niereg. sygna

Opublikowano

Nie dostaniesz unbana. Ja dostałem po IP na wszystkie konta z 4/5 lat temu. Napisałem do supportu i wszystko mi udowodnili.

ps. kiedyś każdy prawie wiedział, że banują po e-mailu wszystkie. :P

Opublikowano

UB nie dostaniesz bodajże. 3 miesiące po banie już nie możesz się odwołać.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

UB nie dostaniesz bodajże. 3 miesiące po banie już nie możesz się odwołać.

mogę się odwoływać jeżeli bym miał dobre podstawy do un bana

/niereg. sygna

Opublikowano

Kiedy ostatnio do nich pisałeś? Jeśli w 2011 to napisz teraz.

"Czy odzyskam konta utracone przez niesłusznie nałożonego bana?"

tak ostatnie odwołanie było w 2011.Szkoda kont po prostu

/niereg. sygna

Opublikowano

tak ostatnie odwołanie było w 2011.Szkoda kont po prostu

oni by mi odblokowali jezeli bym dał im screena,ze nie blokada na stałe tylko na miesiąc za powiązania konta czy tam na 7 dni. I wtedy by było,ze nastapila pomylka blokady.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...