Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AION ponad 7 lat temu...

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawości przeglądałem Internety i trafiłem na bardzo stare filmiki prezentujące AIONa w czasach gdy nikomu by pewnie nie przyszło do głowy, że kiedyś po Atreii będą biegać Bardowie czy Aethertechy. Zacznę od znalezionych "nowszych":

1:30 - nie kojarzę tej sceny ale niesamowicie mi poprawiła humor.   :D

https://www.youtube.com/watch?v=jHrwNqxOelk

Tworzenie postaci - lepsze, gorsze? Moim zdaniem poszło w lepszą stronę.  :D

My tu chcemy jakąś jazdę w dwie osoby na jednym mouncie czy podwodne krainy, a w 2006 roku już były trailery z wchodzeniem po bluszczu na wysokości.  :D

Ostatni filmik nie chciał zadziałać jako [media] dlatego wklejam po prostu link:

https://www.youtube.com/watch?v=U1LeEpB52o8

Trochę gameplaya na koniec. 

Co o tym myślicie? Może znaleźliście jakieś jeszcze starsze filmiki? Podzielcie się jeśli tak.  ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Soundtrack w Aionie jest po prostu epicki. Oglądając pierwszy filmik przypomniały mi się moje początki. Od dawna gram z wyłączoną muzyką, ale chyba sobie czasami ją włączę po cichu. :D

Co do kreatora postaci - holy snipes, faktycznie to co było kiedyś, w porównaniu z obecnym kreatorem, to jak wersja demo. ^_^ Również uważam, że twórcy poszli w tej kwestii w dobrym kierunku, szczególnie, że należę do grona osób lubujących się w operacjach plastycznych.

PS. Uważam też, że fabuła gry to świetny materiał na film i chciałabym, aby kiedyś taki powstał. *.*

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Biter. zmienił(a) tytuł na AION ponad 7 lat temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...