Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na DE- kilka pytań

MiloszG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Zamierzam od jutra zagrac na nostale de. Bede gral wojem. Chcialbym kupic sobie crusa, peta tank, warka/mnicha, resy i jakies eq. Jak moge na to zarobic, bo ponoc szybko sie zarabia? Po ile są medale handlarza? Ile dam za te rzeczy i ile bd zbierał? Pomógłby ktoś na start?

Opublikowano

od razu mówię, że to nie jest priv. łatwiej jest się dorobić, gdyż np sp kosztuje 2x taniej niż na polskich serwerach.....ale inne itemy też są tańsze

moim zdaniem na starcie wiele nie zarobisz. Zarobek możesz zacząć od ~70lvl na szopach. Wtedy jak 1 pióro 20k to w kilka godzin masz pudło sp (bo kosztuje 3kk). Crus +9 za 9kk na 100% się znajdzie. Jakiś warek czy coś - zależy jaki + itd.

reski? o nie nie ciężko. drogie nie są

eq? oj tego to jest ogromny wybór. coś znajdzesz

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

A jest jakas polska dam z dostępnymi członkami? Wezmą mnie na rajdy sp na 80lv-u wojem?

jest fam ale podobno zbyt dobrej reputacji na serwerze nie ma. Ja zastanawiałem się nad przeniesieniem na DE i założeniem jednak nie chce mi się zaczynać od 0. Obliczałem ile kk miałbym po wywaleniu 400zł i wyszło na to, że miałbym na sp +14 i pojazd....a na polskich serwerach za 400zł uda mi się zakupić 2 sp +14, pojazd i 2 boskie wr z nm. Jak na moje oko euro jest dla nas bardzo nieopłacalne ;)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...