Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealny serwer Metin2[Medium]

Colin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od roku tworze projekt Aivis

Spuszczam sie jak nie wiem co.

Chce zrobic jak najlepszy serwer Medium.

Ale niestety nie umiem czytac w myslach graczy:(

Z tąd moje pytanie do was:

Czym moge was przyciagnac do mojego projektu?

Jakie nowosci chchecie zobaczyc na Aivisie?

ps.Wszystkie dotychczasowe nowosci zobaczycie na facebooku

niestety nie moge tu podac linka:/

No ale jak to mówia google nie boli :P

81330142092000894794.png

Opublikowano

Dobry klimat, prezentacja i liczba nowości przyciąga graczy, takich których jeszcze nigdzie nie było.

Opublikowano

powiem wam tak, połowa techników bije sie o to aby ich serw miał jak najwięcej nowości jakieś głupie (qui, systemy, i jakieś gówna) 

tylko po c**j to? jak nie którzy już tym rzygają bo jak wchodzą na serwer to nie wiedzą co mają robić..

Jeśli chcesz zrobić serwer który będzie lubiany, to nie dodawaj nie wiadomo ile nowości chodzi mi o takie jak wyżej napisałem  

czy np 4 strony eq, systemy afk, sklepik w eq, jakieś głupie efekty expienia peta, i wszystko w tym rodzaju a dlaczego?

bo co to za gra jak sobie stoisz i expisz? bo wszystko masz przy sobie? wszystko jest łatwe i sie szybko nudzi.

dlatego postaw na budowę świata gry, jest mase serwerów co stawiają na nowości po przez "qui i takie tam gówna" 

ale sam widzisz ze szybko z nich odchodzą, bo po wbiciu jakiegoś tam lvl wieje nudą większość osób najbardziej chce wbić 75lv i założyć trute

a potem już się nudzi bo nie ma co robić.

warto porobić nowe misje, dungeony, rajdy, eventy, konkursy, poustawiać tak drop aby ten drop mógł cieszyć, zrobić jakieś turnieje pvp, nowe sety. 

tyle ode mnie może werzniesz  coś do serca, bo masę techników bije sie o nowości i na każdej prezentacji pisze "Masa nowości" 

które graczą są tak potrzebne jak Psu auto. i szczerze mówiąc zal mi ich, bo wchodząc na ich serwer to bug na bugu po drugie, 

co sie stanie z metinem za 2 lata? sory tu juz nie będzie metin 

56928084622805469272.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...