Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto z CS:GO

kiesiek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, około miesiąc temu skradziono mi konto Steam. Nie wiem jak, Steam Guarda typek też nie aktywował. A jednak hasło inne i sobie tam gra. 

Napisałem do Supportu i chciałbym wiedzieć czy ktoś już był w podobnej sytuacji. Volvo dalej nie odpisuje, po jakim czasie wam odpisali, po jakim powinni. 

PS Słyszałem że sprawy skradzionych kont mają priorytet. A może powinienem dać ticket np do błedu z jakąś grą żeby szybciej odpisali. Poprosiłbym o wszelką pomoc. 

PS2. Z mojego skradzionego konta żaden itemek nie zniknął (Trade na Maile a tego chyba nie obszedł + Nie mam Rynku).

Z góry dziękuję za wszelką pomoc. 

Pozdrawiam, KiesieK

#Edit. Nie wchodziłem w żadne podejrzane linki. Ogółem gdy to się stało to CS:GO był jedyną grą na moim kompie, nic nie sciągałem, jedyne co miałem to sterowniki z płyt + ze strony Microshitu.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Dostałem odpowiedz po 20 dniach , wysłałem screen jak jestem zalogowany juz po skradzeniu konta ale offline.

Napisałem jak kupiłem cs'a na koncie i kiedy i takie info po ktorym stwierdzą ze konto było moje.

Mogles takze dac LOCK czyli blokade konta i nawet by sie nie logowal poki go nie odzyska prawowity wlasciciel.

Napisz i po polsku i po angielsku do nich.

Opublikowano

Ogółem najpierw napisałem po polsku, 2 tygodnie nic. Chciałem napisać po angielsku, ale się połączyły w jedno, więc zrobiłem nowy po angielsku i 20 dni nie odpisuja. Podałem im maila, nick, 2 keye gier z konta, link do konta, i informacje o tym że nie używałem jeszcze przelewów ani PSC (jeszcze, bo już miałem kupiony a konto było już skradzione)

Edit: A gdybym np podał jakiś inny temat np. Game Issues CS:GO, to oni to po przeczytaniu zamkną, czy jednak pomogą i przeniosą do innego działu. Bo zakładam że sprawdzają częściej raporty o grze z której mają gigantyczne zyski niż jakieś hijacked accounts.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...